Doljești: Bărbat găsit mort în casă


Un bărbat din satul Buruienești- comuna Doljești a fost găsit ieri seară fără suflare în propria locuință, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț. Inițial, pompierii au fost alertați prin apel la 112 și li s-a solicitat intervenția pentru deblocarea ușii locuinței respective.
La fața locului s-au deplasat patru subofițeri de la Detașamentul de pompieri Roman, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare. După ce au reușit să pătrundă în casă, pompierii l-au găsit pe bărbat fără suflare și au alertat poliția, care a preluat cazul”, a precizat slt. Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Cauzele care au dus la moartea bărbatului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei. Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul ar fi fost cunoscut ca având afecțiuni cardiace, așa că n-ar fi exclus ca raportul medicilor legiști să certifice faptul că de la asta i s-a tras sfârșitul. Un lucru este cert, anume că bărbatul era mort de ceva timp, întrucât în momentul în care a fost descoperit, trupul neînsuflețit era rigid.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns