Doliu printre jihadiștii lui Dragnea! Cererea de liberare condiționată, RESPINSĂ!

Așteptată cu sufletul la gură de către fanii fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, sentința de liberare condiționată (înainte de termen) din penitenciar a respectivului nu este cea dorită. Judecătoria Sectorului 5  respins marţi, 27 aprilie, cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiţionată. Judecătoarea Mirela Mădălina Știrbu a considerat cererea neîntemeiată. Decizia poate fi contestată.

MINUTA:
„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU.
Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021.
În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.
Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021.”

Deși nici un partid rezonabil din lumea civilizată nu s-ar lăsa condus de un fost lider abia ieșit din pușcărie, în PSD există, la nivelul activiștilor și fanilor, o facțiune care, de luni bune, bate monedă pe faptul că Dragnea trebuie să conducă iar partidul după ce va ieși de după gratii.
Din facțiunea respectivă fac parte și membri/simpatizanți de la Neamț care au și postat pe facebook astfel de mesaje.
Acești „jihadiști pro-Dragnea” consideră că actualul președinte Marcel Ciolacu nu face o opoziție destul de agresivă la actuala Putere, ba chiar îl ceartă frecvent pe acesta că scoate PSD-ul în stradă și că nu are o atitudine mai virulentă, gen Șoșoacă.

D.V.

 

Lasă un răspuns