Doliu în familia viceprimarului de Tîrgu Neamț. „Când o fi vremea să mor, TU să-mi fii judecător” scria cu 4 zile în urmă…

Durere și doliu în familia viceprimarului Vasile Apopei de la Tîrgu Neamț. Tatăl acestuia căruia actualul viceprimar îi moștenește și prenumele a trecut aseară în lumea celor drepți.

Ca un presentiment, Vasile Apopie sr. scria în urmă cu câteva zile o poezie în care erau și versurile „Când o fi vremea să mor, TU să-mi fii judecător”, după cum spune fiul său:

<<Ai scris aceasta poezie acum patru zile. Nu m-aș fi gândit nicicând ca finalul e așa aproape , Dumnezeu sa te primească in Imparatia Sa. Ne vom revedea draga tata.! Scrie câteva versuri și acolo sus!>>

<<Sunt alături de prietenul meu, viceprimarul Vasile Apopei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui său, domnul Vasile Apopei.
Adresez sincere condoleanţe întregii familii.
Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți!>> – este mesajul transmis de primarul de Tîrgu Neamț, Daniel Harpa.

Și angajații Primăriei Tîrgu Neamț transmit un gând la aceste momente speciale:

<<Colectivul primăriei orașului Târgu-Neamț este alături de domnul viceprimar,
Apopei Vasile,
în aceste momente dificile, de grea încercare, prilejuite de trecerea la cele sfinte a tatălui, Vasile Apopei.
Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în ceata celor drepți!>>.

D.V

Lasă un răspuns