Doi tineri morți în accidentul de la Girov


Ambele victime ale cumplitului accident ce a avut loc în urmă cu aproape o oră în intersecția de la Girov (mai multe AICI) au murit pe loc. Potrivit ultimelor informații oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, slt. Adrian Rotaru, este vorba despre doi tineri cu vârste de aproximativ 20-25 de ani.
În momentul în care echipa de descarcerare a reușit să scoată mașina făcută praf de sub autotren, cei doi erau deja morți. Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.
Ancheta este în curs de desfășurare, pentru a se stabili dacă vina îi aparține șoferului de TIR sau celui care se afla la volanul autoturismului.
La operațiunile de la fața locului au participat 14 subofițeri și doi ofițeri de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, dar și doi subofițeri aflați în timpul liber, care au trecut întâmplător prin locul unde a avut loc tragicul eveniment.

Alex SÎRBU

One thought on “Doi tineri morți în accidentul de la Girov

  1. Acest eveniment se datoreaza lipsei politistilor pe drumurile publice. Ei nu mai patruleza de cand nu li s-au marit suficient salariile. Muncesc si ei pentru cat sunt platiti.
    Prezenta politistilor cu aparate radar inclusiv cu cele 2 neinscriptionate ar fi temperat foarte mult elanul bizonilor de pe sosele.

Lasă un răspuns