Doi soţi pensionari, spulberaţi pe trecerea de pietoni de un şofer beat (FOTO)

 

Doi pensionari – soţ şi soţie, de peste 70 de ani fiecare – au fost loviţi de trecerea de pietoni de la Tic-Tac (strada 1 Decembrie 1918, din Piatra Neamţ) de o maşină condusă de un şofer beat.

Cei doi bătrâni s-au ales cu leziuni grave iar viaţa le este în pericol, după cum au precizat cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Neamţ unde cele două victime au ajuns după ce au fost preluate de ambulanţe. Cu leziuni uşoare s-a ales şi o a treia persoană, un alt şofer care se afla într-o altă maşină, acroşată şi ea de autoturismul condus de cel aflat sub influenţa alcoolului.

La faţa locului, şoferul de 21 de ani care abia deschidea gura de beat ce era, a fost la un pas să fie linşat de martorii accidentului. “Am băut două beri. Da, recunosc. Dou[ beri…”, bolmojea şoferul vinovat. “Mamă, dar cum miroase a băutură… Două beri pe naiba. Explicaţii de doi lei…”, spunea un martor. “Uitaţi-vă la el. Miroase a băutură ca un butoi, copchilul ăsta”, spune un alt cetăţean.

Testat cu etilotestul, şoferul de 21 ani a făcut-o şi el pe miratul când I s-a spus că are 1 la mie în aerul expirat. Practica arată că la analizele de sânge rezultatul e cam dublu…

vestea.net / imagini: Sebastian BĂDIŢA

One thought on “Doi soţi pensionari, spulberaţi pe trecerea de pietoni de un şofer beat (FOTO)

  1. Pingback: Pensionarul călcat pe zebră la Tic-Tac a murit. Soţia lui se zbate între viaţă şi moarte! - vestea.net

Lasă un răspuns