Doi pietoni accidentați la Săvinești, pe DN!

Doi pietoni au fost accidentați în tot atâtea evenimente rutiere produse la mai puțin de 24 de ore în localitatea Săvinești, informează IPJ Neamț.
Primul accident a avut loc ieri, iar din cercetările efectuate de polițiști se pare că, la un moment dat, un pietrean în vârstă de 39 de ani care conducea o mașină pe direcția Piatra Neamț – Bacău a surprins și accidentat un pieton. Victima, un bărbat de 45 de ani din Rediu, se angajase în traversarea străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că șoferul nu băuse înainte de a se urca la volan.
Cel de-al doilea accident a avut loc în această dimineață, pe trecerea de pietoni din imediata apropiere a Petrom Săvinești. Vinovată se face o șoferiță de 49 de ani, din Roznov, care a suprins și accidentat o femeie de 46 de ani, din Săvinești. Aceasta se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni, de la stânga spre dreapta sensului de mers al autoturismului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
Cercetările în ambele cazuri continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns