Doi copii și patru adulți, răniți într-un accident la Borca! Sunt implicate două microbuze


Șase persoane, printre care și doi copii, au fost răniți într-un accident ce a avut loc în urmă cu mai bine de o oră la Borca, informează ISU Neamț. Din informațiile pe care le avem, au fost implicate două microbuze de persoane, însă niciunul dintre ele nu efectua o cursă regulată. Din cauza numărului mare de victime, fost activat planul roșu de intervenție. .
Într-adevăr, este vorba despre un accident rutier soldat cu cinci victime, printre care și doi copii. Un băiețel în vârstă de 10 ani are doi dinți rupți, iar o fetiță a suferit un traumatism la glezna stângă. Celelalte victime au suferit leziuni minore. Nu a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare”, a declarat slt. Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
La fața locului sunt deja două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. o ambulanță EPA, precum și o autospecială de capacitate medie de la Poiana Teiului, dar și echipaje de poliție.
Ancheta este în curs de desfășurare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. La momentul redactării acestui articol, spre locul accidentului se îndrepta și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns