Doi copii și patru adulți, răniți într-un accident la Borca! Sunt implicate două microbuze


Șase persoane, printre care și doi copii, au fost răniți într-un accident ce a avut loc în urmă cu mai bine de o oră la Borca, informează ISU Neamț. Din informațiile pe care le avem, au fost implicate două microbuze de persoane, însă niciunul dintre ele nu efectua o cursă regulată. Din cauza numărului mare de victime, fost activat planul roșu de intervenție. .
Într-adevăr, este vorba despre un accident rutier soldat cu cinci victime, printre care și doi copii. Un băiețel în vârstă de 10 ani are doi dinți rupți, iar o fetiță a suferit un traumatism la glezna stângă. Celelalte victime au suferit leziuni minore. Nu a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare”, a declarat slt. Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
La fața locului sunt deja două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. o ambulanță EPA, precum și o autospecială de capacitate medie de la Poiana Teiului, dar și echipaje de poliție.
Ancheta este în curs de desfășurare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. La momentul redactării acestui articol, spre locul accidentului se îndrepta și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns