Document ZDI despre „Congelatorul Lețcani”: Pacienții la 9 grade, medicii la 0 grade!

Pacienții de la fake-spitalul Lețcani au avut chiar și temperaturi de doar 9 grade în saloane iar în zona verde rezervată medicilor au fost chiar temperaturi de zero grade, informează Ziarul de Iași.

sursa foto – Ziarul de Iasi

„Bolnavii COVID de la Lețcani, ținuți ca în beci: temperaturi de 9 grade Celsius în saloane. Medicii, la minus 0,2 grade” – acesta este titlul articolului din Ziarul de Iași în care se menționează că: „În compartimentele de la spitalul modular Lețcani era groaznic de frig. Conform temperaturilor înregistrate zilnic, în saloane erau de la 9 pînă la 18 grade Celsius. (…) În zona ”verde” a Spitalului, unde stau medicii, au fost și – 0,2 grade. Din acest motiv, noaptea trecută au fost transferați 30 de pacienți la spitalele din oraș”.

D.V.

 

One thought on “Document ZDI despre „Congelatorul Lețcani”: Pacienții la 9 grade, medicii la 0 grade!

  1. Am mai spus , ,,initiatorii,, impreuna cu cei care au receptionat ,,spitalul.. sa fie cazati acolo pt. 2 saptamani ! Este si varianta ca Specialii sa-si faca naibii treaba si sa-i cazeze unde trebuie ca iau saci cu bani onoratii , se vede de la o posta ca e facatura aceasta achizitie !

Lasă un răspuns