DOCUMENT! Dragoș Chitic demis de Prefectură! Numărul primarilor „arși” a ajuns la 8!

Primarul Dragoș Chitic a fost astăzi demis prin funcție, prin Ordin al Prefectului George Lazăr care constată încetarea de drept a mandatului. Motivul ține de actuala legislație administrativă care sancționează cu pierderea mandatului trecerea unui primar de la un partid la altul și care nu a mai păstrat vechea „indulgență” din fosta legislație care permitea astfel de mutări.
Chitic nu este singurul primar nemțean astfel sancționat de Prefectură. Vineri, 4 primari au pățit la fel, azi alți 4, cu tot cu primarul de Piatra Neamț, deci total 8.
Mai jos, cele 8 ordine de Prefect:

Dragoș Chitic și-a exprimat părerea chiar înainte de conferința de presă susținută astăzi de prefect și subprefect, punctând că e vorba de o hărțuire și de jocuri politice meschine.
Prefectul Lazăr a declarat în conferința de presă de azi (vezi VIDEO) că mai există și alți aleși locali (primari, consilieri locali) aflați în situații similare dar că respectivele cazuri sunt în lucru, în diverse stadii.

 

 

D.V.

2 thoughts on “DOCUMENT! Dragoș Chitic demis de Prefectură! Numărul primarilor „arși” a ajuns la 8!

  1. Foarte bine,nu a facut nimic,nu e nici o paguba.
    Sa speram ca vom scapa definitiv de acest personaj dupa ce va fi condamnat.

  2. Intrebari:
    1.De ce abia acum, daca candidaturile au fost depuse de doua saptamani?!Adica, i-au lasat doua saptamani sa foloseasca logistica primariilor pentru campanie si acum s-a trezit dl. prefect sa scrie o foaie A4!
    2.De ce nu s-a luat masura pentru toti primarii traseisti?Cum adica pentru altii documentele sunt „in analiza”?!

Lasă un răspuns