DOCUMENT – Culiță Tărâță, în vizorul DNA

Culita tarata

Posibile fapte de natura penala identificate de DLAF au ajuns la DNA si ele duc catre o firma apropiata de baronul de Neamt, Culita Tarata.

Este vorba de bani europeni nerambursabili acordati unui numar de 19 firme care presteaza servicii in domeniul agricol pentru compania SC TCE 3 Brazi SRL  la care acţionari sunt Elvira si Mihai Tarata, adica soţia, respectiv unul dintre fiii baronului UNPR.

“Mentionam ca, la sesizarea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si a Oficiului European de Lupta Antifrauda, DLAF a efectuat verificari avand ca obiect un numar de 19 societati comerciale cu sediul in judetul Neamt, beneficiare de ajutor financiar nerambursabil in cadrul Masurii 312 – Sprijin pentru  crearea si dezvoltarea de microintreprinderi. Conform mentiunilor cuprinse in cererile de finantare depuse de cele 19 entitati, activitatea comerciala a acestora se bazeaza pe contracte de prestari servicii in domeniul agricol incheiate cu SC TCE 3 Brazi SRL. Totodata, potrivit documentatiilor  depuse in vederea obtinerii sprijinului financiar, persoanele care au detinut calitatea de administrator/reprezentant legal al celor 19 societati se aflau in raporturi contractual cu SC TCE 3 Brazi SRL.

Intrucat, ca urmare a verificarilor efectuate de DLAF, au fost identificate posibile fapte de natura penala care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii Europene, actul de control elaborate a fost trasmis  spre solutionare  Directiei Nationale Anticoruptie”, se arata in adresa 1054 din 18.06.2014 a Departamentului de Lupta Antifrauda (DLAF).

articol preluat de la stiripesurse.ro

 

 

2 thoughts on “DOCUMENT – Culiță Tărâță, în vizorul DNA

  1. Dosare, anchete, bla bla bla… Justitia sa functioneze pana la capat, sa fie trimis in judecata cu rechizitoriu bine facut/. Toata tara stie furaciunile lui Culita dar Justitia se face ca nu vede

  2. Suveica penala pe fata!!! Sa fie judecat si sa raspunda pentru fiecare cent!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.