Doctorul Verzea: „I-am trimis demisia mea domnului Arsene!” Acum 3 săptămâni, managerul era filmat în… clip electoral în curtea Spitalului

Doctorul Dan Silviu Verzea și-a dat azi demisia din funcția de manager interimar al Spitalului Județean Neamț în care fusese numit acum câteva luni de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, anunță TVM Neamț făcând trimitere la declarația dată de acesta unei televiziuni centrale.

Demisia survine la o zi și jumătate după ce Vestea.net a prezentat primele imagini și informații care au îngrozit o țară întreagă, cu pacienți care erau ținuți „ca vitele”, sub cerul liber, de 10-12 chiar 14 ore, lângă cortul de triaj din curtea Spitalului.

Ca prin minune, după apariția articolului și după un live făcut imediat de TVM, au fost găsite paturi pentru acei pacienți.

Din ultimele informații venite din spital dar prezentate și de prefectul George Lazăr în conferința de presă de azi, în unitatea sanitară este o adevărată debandadă: saloane care sunt goale dar nu pot fi ocupate pentru că nu se face prompt decontaminarea; saloane sau containere decontaminate dar care nu sunt ocupate după perioada regulamentară (60-120 de minute) pentru că… nu mai ține cineva minte când a fost făcută operațiune; saloane blocate de pacienți care stau cu foile de externare în mână pentru că există o proastă comunicare între Spital și Ambulanță etc…

Și, în tot acest timp, conducerea spitalului a evitat să comunice cu presa locală, dar directorul Verzea și-a găsit timp pentru… filmarea unui videoclip în care îl lăuda, în perioada electorală, pe cel care l-a numit în funcție. Nici asta nu ar fi o problemă dar videoclipul respectiv (electoral!) a fost filmat (pe partea în care apare și managerul) în… curtea Spitalului Județean, detaliu care este cel puțin imoral atâta timp cât vorbim de o instituțe publică care ar trebui să se manifeste apolitic.

În acel videoclip electoral, dincolo de laudele aduse lui Arene, Verzea spune că spitalul permite pacienților „accesul la un diagnostic și tratament foarte înalt”.

Vedeți de la minutul 2.04 clipul electoral care se află pe pagina de facebook al lui Ionel Arsene și care începe cu sloganul electoral al acestuia, „Fapte, nu vorbe!”

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Doctorul Verzea: „I-am trimis demisia mea domnului Arsene!” Acum 3 săptămâni, managerul era filmat în… clip electoral în curtea Spitalului

  1. E clar ca nimeni din spital nu este capabil sa faca ordine , din cauza gastilor instaurate acolo!Solutia este aducerea din afara a unei echipe manageriale competente (nu de la pompe funebre!) care sa aiba sprijinul tuturor fortelor (gastilor) politice din judet!De asemenea, se impune de urgenta scoaterea Spitalului Judetean din categorie „suport Covid”!

Lasă un răspuns