Doar uniți suntem o forță! „Iordache webcam” și în Cancelaria Prefectului Niță!

Ionel Iordache – fost angajat la Cancelaria Prefectului în mandatul Daniela Soroceanu/PSD – se întoarce pe același job și în mandatul noului prefect (PSD) Adrian Niță, conform newsallert.ro.

Numirea respectivă nu face decât sî confirme discuțiile private din zona PSD Neamț care spuneau că există interese și presiuni uriașe ca Niță să accepte foști membri ai Cancelariei Soroceanu în jurul lui.

Conform aceleiași surse, noul prefect a numit și directorul Cancelariei în persoana fostului polițist Victor Vlad (ex-șef IPJ Neamț). Dacă Vlad vine pe filiera Târgu Neamț și este perceput drept un tehnocrat, probabil că Iordache este, la rândul lui, foarte util, prin prisma jobului anterior de la aceeași instituție. Pe vremea Danielei Soroceanu, Iordache și alți doi membri ai Cancelariei (un ex-cameraman și un fost redactor sportiv) erau cei mai zeloși membri ai echipei de zgomote Soroceanu/PSD care puteau câștiga proba de share-viteză a celebrelor postări care conțineau, invariabil, sloganul socialist „doar uniți suntem o forță”.

Mai sus, una din fotografiile (sursa / facebook, pagina Prefecturii pe vremea când angajații instituției ERAU SOMAȚI să dea share la postările făcute pe facebook de Prefectul Soroceanu, prin mesaje transmise de … Iordache / SMS EXPLOZIV! PREFECTUREASA SOROCEANU SE FOLOSEȘTE DE INUNDAȚII PENTRU IMAGINE. ANGAJAȚII PREFECTURII, AMENINȚAȚI).

Unii PSD-iști (probabil, așa, mai cârcotași) chiar comentau într-un grup restrâns azi, când s-a aflat informația, că Iordache a fost trimis la Cancelarie „pe post de webcam”. Nu e greu de dedus în serviciul cui zic PSD-iștii că ar fi acest original webcam uman, plantat în coasta actualului Prefect…
Aceiași PSD-iști cârcotași se întrebau azi în cât timp va recupera Niță (de voie?, de nevoie?) și pe alți aghiotanți ai Cancelariei Soroceanu și, de ce nu, și pe fostul șofer Harabagiu…

Anterior, Ionel Iordache a mai lucrat la Primăria Ruginoasa (șef SVSU), apoi la Locativserv, apoi la Prefectură, apoi la CJ Neamț.

D.V.

4 thoughts on “Doar uniți suntem o forță! „Iordache webcam” și în Cancelaria Prefectului Niță!

 1. Asteptam ca in echipa noului prefect sa ii regasim pe Panaite si Marcoci pe linga ”elita”din PSD mai sus enumerata.

  Amandoi au multe ”sfaturi” pretioase privind activitatea Prefecturii fiind specialisti international recunoscuti in administrarea banului public si implementarea legii la punct si virgula.

  Insa,Nita trebuie sa se grabeasca pentru ca s-ar putea ca DNA sa-i ”trimita” in echipa penitenciarului de la Bacau cat de curand.

 2. foarte bine, cei mai buni si uniti distrugeti judetul si tara,
  curentul s-a triplat, gazul se scumpeste, motorina v-a trece de 8 lei, alimentele au luat-o razna
  bravo baieti posturi noi, insa de raspuns nu raspunde nimeni ca ati distrus judetul

 3. FAIN TARE CA BUGETAR, MAI ALES PT ,,PENSIONARUL” VLAD, SALARIU FAIN + PENSIE SUPER. DE CE NU SI DA OARE MASURA COMPETENTEI OARE LA PRIVAT?

 4. Va asumati si prezentam si alte cancelarii??? Vad ca unii sunt intrigați. Or fi avut ochelari de cal pana acum🤣ha, ha.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.