DNA confirmă: Anchetă și percheziții la Ambulanță, pe un dosar de corupție

Serviciul de Ambulanță Neamț și unii angajați de la instituție sunt vizați de un dosar în care sunt cercetate fapte de corupție comise chiar în această lună. Confirmarea este făcută chiar de DNA.

„La  solicitarea dvs.  din data de 19 mai 2022, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

      Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul Teritorial Bacău efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul lunii mai 2022.

      În cursul zilei de 18 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, precum și în cinci locații situate pe raza județului Neamț, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

      În cauză, procurorii  beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Direcția de Operațiuni Speciale.

      Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a precizat DNA citat TVM Neamț.ro.

Ancheta vizează, conform informațiilor neoficiale, concursuri de angajare organizate săptămâna trecută, pentru posturi de asistent și șofer.

D.V.

One thought on “DNA confirmă: Anchetă și percheziții la Ambulanță, pe un dosar de corupție

 1. Apa de ploaie.

  Sa verifice DNA toate licitatiile facute de CJ vizavi de PNDL.

  Sa verifice preturile cu care s-au ”castigat” acele licitatii trucate si calitatea acelor lucrari.

  Aloo,DNA,pai acolo s-au furat zeci de milioane de euro.

  Pentru chestiuni serioase”nu aveti timp sau chef de munca?

  Pierdeti in continuare vremea cu anchete marunte,leafa merge,timpu trece,noi cetatenii platim …..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.