Divorţ ALDE Neamţ – Alexandru Mihai

Un comunicat ALDE Neamţ anunţă că organizaţia a luat act de decizia consilierului judeţean Alexandru Mihai de a demisiona din funcţia de co-preşedinte al organizaţiei judeţene de partid. „Biroul Executiv Județean ALDE Neamț va ține cont de acest act unilateral și va acționa în consecință” se mai menţionează în comunicatul care face vorbire şi de „acţiuni ostile” ale respectivului care prefigurau un astfel de gest, „poate chiar din partid”, cu referire la demisie.
Rămâne de văzut în acest caz dacă Alexandru Mihai va demisiona şi din partid (sau va fi demis), situaţie care duce şi la pierderea mandatului de consilier judeţean.
Mai jos, comunicatul ALDE Neamţ:

ALDE – Organizaţia judeţeană Neamţ
Comunicat  de  Presă

Filiala ALDE Neamț a luat act, din presa locală, de decizia copreședintelui Mihai Alexandru de a demisiona din funcția ce o deține. Biroul Executiv Județean ALDE Neamț va ține cont de acest act unilateral și va acționa în consecință.

Acțiunile ostile, contrare principiilor ALDE, duse în ultimul timp de dl. Mihai Alexandru, prefigurau o astfel de demisie, poate chiar și din partid. Prin urmare, demisia “de onoare” vine ca un fapt firesc, anticipat.

Organizația ALDE Neamț este unitar structurată și consolidată organizatoric, capabilă să facă față oricărei acțiuni de dezorganizare sau dezinformare.

Biroul de Presă ALDE Neamţ
20 dec.2016

V.N.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Divorţ ALDE Neamţ – Alexandru Mihai

Lasă un răspuns