DISPERAT! Cu limbaj de mahala în fruntea judeţului.

psd 5 *”Consilierii judeţeni primesc ordin de la un neisprăvit”, afirmă, roşu de furie, Culiţă Tărâţă * “Neisprăvitul” este deputatul Ionel Arsene care, cu câteva zile în urmă a cerut, de la Tribuna Parlamentului, DNA, ANI, ANAF să ancheteze legătura dintre Tărâţă şi falimentul SC TCE 3 Brazi care are zeci de milioane de euro datorii

Ori e consiliat submediocru, ori nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic, ori e foarte stresat, ori e efectiv disperat – asta arată Culiţă Tărâţă în ieşirile sale publice când nu mai reuşeşte nicicum să-şi stăpânească nervii şi exprimarea sa este una de-a dreptul de mahala. De tarabă! De tarla!

O postare a ziarului romanulfinanciar.ro de la o ÎNTÂLNIRE OFICIALĂ de la Roman, la care Culiţă Tărâţă a participat în CALITATEA OFICIALĂ de preşedinte al Consiliului Judeţean şi nu de turist sau de persoană fizică este efectiv şocantă. ”Consilierii judeţeni primesc ordin de la un neisprăvit”, spune (min. 0.45), roşu de furie, cel care la ultimele alegeri locale a luat, pe vot uninominal, cele mai multe voturi în judeţ, candidând din partea APEL (alianţă electoral UNPR + PDL).


“Neisprăvitul” la care face referire Tărâţă – şi nu este prima dată când îl gratulează cu astfel de epitete – este nimeni altul decât deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. Coincidenţă, ieşirea nervoasă a lui Culiţă Tărâţă a avut loc joi, 19 iunie, la câteva zile după ce deputatul respectiv a ieşit cu o declaraţie politică incendiară în care cerea instituţiilor statului (DNA, ANI, DLAF etc) să ancheteze legătura dintre preşedintele CJ Neamţ şi falimentul SC TCE 3 Brazi (firmă fondată de acesta şi condusă de membrii familiei sale) care are zeci de milioane de euro datorii.

O sinteză a respectivelor acuzaţii aduse, în acea declaraţie, puteti citi aici: “Ionel Arsene: Inginerii financiare de zeci de milioane de euro în spatele cărora se află Culiță Tărâță”.

Între respectiva declaraţie şi ieşirea nervoasă a lui Culiţă Tărâţă s-a mai întâmplat ceva: a fost reţinut şi apoi arestat Mircea Băsescu, semnal care nu este deloc de bun augur pentru cei care se lăudau, până acum, cu protecţie care le asigură infailibilitatea.

Daniel VINCA

Background – Ionel Arsene nu este primul politician nemţean care primeşte astfel de „dedicaţii”. Gheorghe Ştefan era apreciat de Tărâţă drept „cel mai gospodar primar din România”, în campania de la alegerile locale din 2012, când la Neamţ PDL şi UNPR au candidat sub sigla APEL iar actualul şef al CJ nu ar fi ajuns în funcţie fără voturile simpatizanţilor lui Pinalti ca, mai apoi, primarul Pietrei să fie şi el ţinta unor astfel de epitete.
De asemenea, preşedintele PNL Neamţ, deputatul Dorinel Ursărescu (aliat acum al preşedintelui CJ) era, în urmă cu câteva luni, când consilierii PNL votau altceva decât dorea Culiţă Tărâţă, „Dorinel Murdărescu”.

coperta mahala

 

 

2 thoughts on “DISPERAT! Cu limbaj de mahala în fruntea judeţului.

  1. La ce sa te astepti de la un astfel de personaj? Limbajul suburban il reprezinta,sa speram ca nu va mai sta mult pe acest scaun.

  2. Acest personaj care confunda domeniul public cu domeniul personal, isi arata si limitele educatiei precare, comportandu-se ca un frustrat atunci cand nu ies lucrurile asa cum le doreste el.
    Modul lui de a se comporta in public ma face sa ma intreb daca nu cumva si in familie are asemenea episoade de totalitarism….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.