Diseară, PROTEST tot în fața TT, la Piatra Neamț

Nemțenii care nu agreează OUG-ul dat de Guvernul Grindeanu în noaptea de marți sunt așteptați și în această seară, de la ora 18, tot în fața Teatrului Tineretului din Piatra Neamț pentru a participa la protestul care vizează respectivul subiect.

În ciuda informațiilor contradictorii vehiculate în ultimele zile (poate din neștiință, poate cu un scop determinat), locul de adunare al protestarilor nu este schimbat, rămâne tot TT.

Și în această seară – ca și în precedentele – după maximum o oră de la începerea mitingului, se va pleca și într-un marș pe străzile din centrul orașului.

Și în zilele de week-end, locul de adunare va fi același, TT. Sâmbătă și duminică vor fi noutăți însă în ce privește traseul marșului, urmând a fi cuprinse mai multe străzi (până la Școala 4 în Precista, până la Orion în Dămănești).

D.VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Diseară, PROTEST tot în fața TT, la Piatra Neamț

  1. Fac apel pe aceasta cale si va rog sa distribuiti: haideti sa dăm dovadă de civilizație și să ne comportăm elegant! Vă rog nu scandați cuvinte triviale și nu le afișați pe pancarte: sunt copii între noi, ne privesc alți copii la televizor! Haideți să fim mai eleganți în acțiune și exprimare decât guvernații noștri! Ei abia așteptă pretexte să ne discrediteze, să ne provoace și să ne inculpe. Așa ne vom impune și vom fi luați în serios : decență și fermitate! Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns