„Discriminare! Politicienilor le este frică de independenți!”

Discriminare! Politicienilor le este frică de independenți! – asta acuză candidatul independent pentru Consiliul Local Piatra Neamț, Vasile Popescu, referindu-se la faptul că la tragerea la sorți pentru buletinele de vot independenții nu au același statut ca și candidații din partide.

<<S-a tras la sorți ordinea (poziția) partidelor politice pe buletinul de vot la alegerile pentru consiliul local Piatra Neamț. Bineînțeles că independenții nu au intrat în calcul, ei, din start, sunt la coada listei. De ce? Pentru că pentru politicieni, independenții ar fi bine să nu existe să nu le strice jocurile și înțelegerile. Mă întreb, de ce nu sunt independenții primii pe buletinul de vot sau, măcar, să intre în morișca tragerii la sorți? Să întrebăm politicienii. Vă este frică de independenți? Prin lege independenții sunt discriminați, au aceleași obligații ca și partidele politice, dar nu au și aceleași drepturi.
”Cine împarte, parte-și face.”
Iată lista pentru Consiliul local Piatra Neamt:
Pro România,, PNL, PMP, ALDE, PADN, USR-Plus, AUR, ADER, PIMP, PSD și Independentul Vasile Popescu>>, spune singurul candidat independent de la Piatra Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns