Directorul Spitalului Judeţean, precizări la articolul „Noaptea de Crăciun, pe holuri de spitale. Şi un animal este tratat mai corect…”

Printr-un comunicat de presă semnat de directorul Spitalului Judeţean, Liviu Negelschi, redacţiei Vestea i-a fost remis un punct de vedere al unităţii sanitate cu privire la sesizarea unei aparţinătoare (care de asemenea a fost publicat în acest site).

Inregral, mai jos, comunicatul Spitalului Judeţean (cu scuze pentru claritatea mediocră a foto-facsimilului, dar aşa se întâmplă dacă nu primim şi în format text):

Lăsăm la aprecierea cititorilor modul în care comunicatul de mai sus răspunde problemelor sesizate de cetăţeanul respectiv.
Puteţi citi AICI textul care a generat răspunsul conducerii spitalului: „Noaptea de Crăciun, pe holuri de spitale. Şi un animal este tratat mai corect! Doctoriţei Olaru cine ar trebui să îi pună fiola?”

Vestea

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Directorul Spitalului Judeţean, precizări la articolul „Noaptea de Crăciun, pe holuri de spitale. Şi un animal este tratat mai corect…”

  1. Se aude ca doamna doctor intr-adevar mai ” greseste ” . Suparari , necazuri personale , cine stie .

  2. Felicitari doamnei ca a refuzat internarea si interventia chirurgicala. Cat de greu i-ar fi, sigur gaseste o solutie sa rezolve problema altundeva si nu aici. Sanatate doamna, felicitari pentru refuz si succes !

Lasă un răspuns