Directorii de școli, termen 30 de zile să ducă la îndeplinire Hotărârea CL Piatra Neamț! Acces liber pe terenurile de sport…

Directorii de școli și de licee din Piatra Neamț au termen 30 de zile să pună în practică Hotărârea de Consiliu Local, votată la ultima ședință, prin care s-a legiferat accesul liber pe terenurile de sport după orele de program, în zilele de week-end și în vacanțe.

Proiectul inițiat de echipa PMP a fost votat în unanimitate în ședința de pe 24 octombrie, prezidată de chiar viceprimarul (PMP) Bogdan Gavrilescu.

Hotărârea stabilește condiițile de acces și are și o anexă cu un regulament cadru în baya căruia fiecare unitate școlară va crea un regulament propriu, aprobat de CA, dar care nu poate încălca esența hotărârii.

Reamintim că situația actuală – cu lacăte pe terenurile de sport – avantajează în mod clar operatorii economici care administrează terenuri sau săli de sport private. Numai că nu toți copiii au părinți care să aibă resurse financiare care să le permită plata la astfel de locații.

„A fost, din nou, o inițiativă a PMP dar mă bucur că toți ceilalți colegi din Consiliul Local, indiferent de partidele din care fac parte, s-au raliat unanim acestei propuneri. Până la urmă în CL trebuie să facem politica cetățeanului, asta e cel mai important. ram datori copiilor din acest municipiu să le oferim această oportunitate, să le oferim șansa să facă și mișcare, cât mai aproape de casă, o facilitate gratuită dar și la îndemână sub toate aspectele. Sunt convins că și domnii și doamnele directori din școli se vor conforma hotărârii votate și vor crea cadrul necesar ca hotărârea să fie transpusă în practică”, a precizat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Directorii de școli, termen 30 de zile să ducă la îndeplinire Hotărârea CL Piatra Neamț! Acces liber pe terenurile de sport…

 1. Si-a gasit cu cine sa bata pumnul in masa…cu directorii de scoli…ca in rest este pres in fata tuturor hotilor din PNL/PDL/PSD.

  Si cind te gindesti ca il platim 100 de milioane/luna bani cu care se pot repara in fiecare luna toate bancile din oras….de ex

  Cu 100 milioane/luna se pot cumpara echipamente noi pentru cite un parc de joaca,astfel ca in 12 luni cu banii pe care ii platim degeaba lui Gavrilescu vom avea in tot orasul modernizate toate parcurile de joaca pentru copii, parcuri care datorita hotilor ca Gavrilescu si Chitic arata ca in anii 60s .

  Cu 100 milioane /luna putem face curatenie pe Cozla,pentru a-l face un loc de relaxare si promenada(singurul de altfel) pentru cetatenii din acest oras si nu numai.Faptul ca nu-l intereseaza decit sa fure se regaseste in paragina si cocalareala de pe acel deal.Nici macar o bariera nu este pusa.Zace aruncata pe marginea drumului pentru a permite manelistilor si nesimtitilor sa se urce cu masina pina la telegondola??, sa arunce ambalajele de la McDonalds,sa deranjeze si sa prafuiasca oamenii care se plimba pe jos ,ca sa nu mai vorbesc ca si acolo,in padure, trebuie sa inhalezi fumul si noxele acelor handicapati.Gavrilescule,cine se aseamana se aduna.

  Nu mai vorbesc de cum arata sus la telegondola.O tiganeala si mizerie totala.Totul este in paragina.Un focar de infectie.Terase mizerabile administrate numai de tigani unde carnea de gratar era batuta pe niste scanduri cazute din structura cladirii.Faptul ca acele terase ca in India nu sunt inchise arata gradul de coruptie a institutiilor JUDETENE platite cu bani grei de catre noi.

  Acel loc este imaginea hotiei si a indolentei a celor care conduc acest oras.Asta avem daca votam numai hoti si analfabeti fara sa ne interesam pe cine votam .

Lasă un răspuns