Directoarea medicală: „Nu ştiu adresa!”; Arsene: „Care e numărul adresei? Altă întrebare…”; Vestea, azi: „7845 din 5 martie, număr de intrare în Spital!”

Întrebarea adresată de reprezentantul Vestea.net la conferinţa de presă de sâmbătă, de la Spital, cu privire la o adresă venită de la ministerul Sănătăţii (la începutul lunii, prin care se făcea referire la necesar de aparatură, consumabile, materiale, echipament pe problematica Covid 19) a fost primită ba cu nedumerire (dr. Gabriela Bercea, director medical SJU Piatra Neamţ), ba cu vădită ostilitate (Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ). De văzut şi VIDEO de la finele acestui articol, de la min. 17.40.

Întrebarea respectivă, adresată directoarei medicale, se referea la un subiect deja comunicat opiniei publice de un oficial al Statului român (cum că Spitalul Judeţean nu ar fi răspuns acelei adrese) şi avea legătură cu un mesaj comunicat mai devreme, de Ionel Arsene, şi pe internet dar şi în conferinţa de presă, care susţinea că Guvernul nu a vrut să ajute cu nimic, până acum, Spitalul Judeţean.
Mai jos, dialogul „tripartit” (director medical-preşedinte CJ Neamţ-jurnalist) care a urmat după întrebare:

Bercea – La ce vă referiţi? Dacă-mi spuneţi şi adresa… La ce se referea? Pe Covid? Vă rog… pentru că nu ştiu… nu ştiu adresa…”
– Ok, v-o trimit eu pe mail…
Arsene – Nu cred să existe o adresă la care conducerea spitalului să nu răspundă. De aia vă rog, domnu’ Vinca… În momentul în care aveţi informaţii de astea verificaţi şi la sursă şi vedeţi dacă au răspuns sau n-au răspuns.
– Tocmai am întrebat, domnule preşedinte…
Arsene – Care e numărul adresei?…
– Vreţi să ştiu pe de rost acuma? Mulţumesc! Dăm extemporal? Am spus că i-o trimit doamnei, după aia, pe mail…
Arsene – Bine, altă întrebare…

Din motive care mai puţin contează, nu am reuşit până azi să-i remitem pe mail adresa promise directoarei medicale. O facem acum, mai jos:

 

Şi cu ocazia asta răspundem şi la „extemporalul” preşedintelui CJ Neamţ, Ionel Arsene:

7845 din 5 martie 2020,

acesta e numărul de înregistrare, CA INTRARE, la spital. Celelalte numere (DSP şi MS) le poate citit personal în imaginile de mai sus (sau i le pot scrie pe un bileţel sau într-un sms subordonaţii de la CJ, de la Comunicare sau „servitorii” din afara instituţiei). 

 

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns