Direcţie pentru PPDD-iştii nemţeni: cu Ponta înainte!

ppdd

Simpatizanţii lui Dan Diaconescu şi ai PPDD din Neamţ au primit sugestia de la centru pentru turul 2: vot pentru Victor Ponta.

Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a anunțat pe cine sprijină în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, după cum informează stiripesurse.ro.

”După ce m-am consultat cu telespectatorii mei, cu parlamentarii PP-DD și membrii de partid, am constatat că 75% sprijină pe unul dintre finaliști. Avem de ales între un șef și unul dintre adjuncții săi. Spun asta pentru că unul dintre ei a vrut, la începutul acestui an, să fie ministru. 75% dintre cei pe care i-am consultat îl sprijină pe șef.”, așa a anunțat Diaconescu faptul că îl sprijină pe Victor Ponta în turul II în detrimentul lui Klaus Iohannis.

”Nu îl voi vota pe Klaus Iohannis. Simpatizanții PP-DD nu îl vor vota pe Iohannis. Victor Ponta rămâne unul dintre dușmanii mei. Îl susținem pe Ponta pentru că este șeful”, a completat Diaconescu.

Sprijinul de la PPDD a fost anticipat de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene. Într-o emisiune la Tele M Neamţ, Arsene a menţionat că decizia de la centru, aşteptată, de sprijin de la PPDD vine mănuşă la Neamţ unde PSD şi membrii partidului lui Diaconescu au o colaborare deja consacrată în Consiliul Judeţean Neamţ. “PPDD este un partener serios, Ciprian Şerban (n.r. – liderul PPDD Neamţ) este un om serios, care îşi respectă angajamentele”, a menţionat Arsene.

vestea.net

One thought on “Direcţie pentru PPDD-iştii nemţeni: cu Ponta înainte!

  1. Pupincuristi de serviciu… huoooooo…. gunoaielor…..!!!!

Lasă un răspuns