Din culise! Cine a umplut centrul orașului Piatra Neamț de stegulețe tricolore?

Imaginile cu festivitățile de Ziua Națională de la Piatra de pe siteuri, rețele de socializare etc au arătat în fotografii și clipuri multe steaguri, stegulețe, eșarfe sau pănglicuțe tricolore. Unii dintre pietreni au venit cu recuzita de acasă dar au fost foarte mulți care au primit la fața locului astfel de simboluri.

4000 de stegulețe tricolor au distribuit cei de la centrul pentru Cultură și Arte carmen Saeculare. Angajații instituției cu directoarea Carmen Nastasă au fost prezenți la locul faptei cu destul timp înainte și, cu jumătate de oră înainte de a-si face apariția oficialitățile, au împărțit stegulețele care îi bucură deopotrivă pe cei mici și pe cei mari.

Au fost nemțeni care au avut la reverul hainei o cocardă sau o pănglicuță tricolor. la fel, unii au venit cu însemnele respective de acasă. Alții le-au primit. De la echipa Alde Neamț care, la fel, înainte de începerea manifestării, a âmpărțit câteva sute de astfel de pănglicuțe, prinse cu un bold de revere. Nu a fost nimic politic în acțiunea respectivă, cei de la ALDE nefăcând niciun fel de propagandă ci doar apropiindu-se de oameni, urându-le La mulți ani și întrebându-i dacă le pot oferi acea mică părticică din steagul românesc.

D.V.
Foto: facebook, Marius Trif

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns