DIAGNOSTIC CRUNT! Primarul de Văleni, FRACTURĂ DE COLOANĂ! Va fi transferat la Iaşi!

Primarul comunei nemţene Văleni (care în urmă cu câteva ore a suferit un accident de circulaţie) are mai multe traumatisme şi leziuni dar vestea cea mai crunt[ pentru el si pentru familie este că ar fi vorba şi de o fractură de coloană, după cum surse neoficiale apropiate de Spitalul din Roman.

Imediat după accidentul care a avut loc la Feleşti (comuna Dulceşti), Gheorghe Murariu a fost transportat cu o Ambulanţă la Spitalul din Roman unde a fost stabilizat. Chiar în aceste momente se realizează transferul pacientului, cu o ambulanţă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Aceleaşi surse susţin că pacientul poate mişca mâinile şi picioarele dar că în urmă cu puţin timp a avut un episod foarte dureros, fiind nevoie de mai multe calmante pentru a mai atenua durerile groaznice. Din fericire, pacientul „se ţine bărbătos”, cum se spune, este foarte motivat în a lupta cu efectele suferite după accidentul incredibil de azi.

Reamintim că maşina condusă de el a ajuns în afara asfaltului, s-a lovit de o cioată rămasă după tăierea unui copac şi s-a răsturnat în apropirerea drumului Piatra Neamţ – Roman.

Cititi si: Primarul din comuna Văleni, ACCIDENT la Feleşti! S-a răsturnat cu maşina Primăriei care a intrat într-o cioată

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “DIAGNOSTIC CRUNT! Primarul de Văleni, FRACTURĂ DE COLOANĂ! Va fi transferat la Iaşi!

  1. Verificati va rog la agentia de mediu cum a fost dat avizul pt.taierea si scoaterea radacinilor acestor copaci! Sa plateasca cei care nu si au facut treaba cum trebuie!Mor oameni din cauza unor nenorociti!

  2. Tara aceasta, Romania noastra frumoasa, cat timp va fi condusa de oameneni incompetenti se va distruge iremediabil!!!!!!!!

Lasă un răspuns