Dezvăluire ŞOC! Fost co-preşedinte PNL Neamţ: „Sondajele lui Romel au stat la baza eşecurilor PNL!”

dragan-1Una din cauzele unor eşecuri ale PNL Neamţ – şi la alegerile locale şi la cele parlamentare din 2016 – ar sta în organizarea strategiei de campanie pe baza sondajelor „lui Romel” – aceasta este dezvăluirea făcută de Alexandru Drăgan, fost co-preşedinte al PNL Neamţ, care-l vizează pe Romel Bîrjoveanu (consilier local şi vicepreşedinte al PNL Piatra Neamţ).

Informaţia că sondaje discutabile (precum cel dat „pe surse” la alegerile locale, care-l credita pe Dragoş Chitic cu 51 la sută din intenţia de vot, respectivul câştigând cu doar 33 la sută) sunt opera lui Bîrjoveanu nu este nouă dar este prima dată când cineva din interiorul PNL confirmă rolul de artizan al „sondajelor tunate” al acestuia.

„Sondajele lui Romel, atât la locale cât şi acum au fost făcute pe banii candidaţilor şi deşi nereale au stat la baza eşecurilor PNL”, a menţionat Alexandru Drăgan într-un comentariu la un articol referitor la înfrângerea zdrobitoare a PNL la Piatra Neamţ (PSD – 40 procente, PNL – 14 procente).

image-121

Prin vară, atunci când PNL Neamţ îşi pregătea candidaţii pentru locale, au fost unele murmure ale candidaţilor pentru funcţii de primari în diverse comune care nu erau încîntaţi de faptul că li s-a impus de la judeţ achitarea unor sondaje de opinie. După alegerile de la locale, unii dintre aceştia au fist şi mai iritaţi spunând ba că au plătit şi nu le-au fost arătate sondajele sau că între cifrele din sondaje şi rezultatele de la vot au fost diferenţe de câteva ori mai mari decât marja de eroare.

În ce priveşte sondajul pentru Primăria Piatra Neamţ (cu diferenţe de 18 procente faţă de vot), reamintim că acesta a fost publicat la începutul campaniei în siteuri apropiate familiei Bîrjoveanu şi că la prima conferinţă de presă care a urmat senatorul Eugen Ţapu  (la Cabinetul căruia este angajat Romel Bîrjoveanu) a spus că partidul îşi asumă sondajul care ar fi realizat de o firmă din Bacău pe care nu a dorit să o nominalizeze.

D.V.

cop-dragan-romel

Comentarii Facebook

7 thoughts on “Dezvăluire ŞOC! Fost co-preşedinte PNL Neamţ: „Sondajele lui Romel au stat la baza eşecurilor PNL!”

  1. Pai el joaca rolul unui baiat destept care ii manipuleaza pe toti. Aduna zilnic la cafea cativa indivizi carora le dicteaza ce sa scrie pe net, iar la partid, prevalandu-se de protectia lui Tapu , cheltuie banii partidului pe idiotenii, in timp ce partidul are datorii mari (cotizatii, parteneri media, furnizori). Inventeaza diverse subiecte pe care le arunca in spatiul public cu ajutorul lui frate-su si al unuia care isi zice jurnalist – cine sa plece din partid, cine e cel mai destept din partid si cine e cel mai frumos. A mai aparut unul acum, care zice ca e membru pnl dar a stat in casa sub fusta noii sotii (ca pe fosta a lovit-o trenul) , si debiteaza pe un blog diverse barjovenisme: cine e bun si cine e rau in pnl, cine trebuie sa plece. Asta e nivelul!

  2. Cand Liviu Harbuz tipa ca Baaarrrrjoveanu, chitic si tapu sunt HOTI, toti radeau de el!

  3. Daciana, nu-i fac eu jocurile lui Romel ca nu are nevoie de ajutor. Se descurca in familie. Cat despre ce cred legat de PNL, imi argumentez parerile. Daca tu crezi ca astia care au obtinut cele mai mici scoruri din istoria PNL trebuie sa ramana, e parerea ta. Permite-mi sa am alta parere.
    Despre comentariile legate de sotia mea actuala, am un singur raspuns: ba pe-a ma-tii! Poate pe limba ta pricepi ca e imbecil sa te iei de familia cuiva aiurea. Ai ceva cu mine, da-i cat poti! Dar lasa-mi familia in pace…

  4. Nimic nou, cu binecuvantarea tatucului Tapu mai pregateste Romel un puci in PNL iar prima etapa este tulburarea apelor cu plutonul de scribi de pe online. Mda, si daca si Nastasa a ajuns in aceeasi transee cu cu zvonpiatraneamt si cu fratele lui Romel, inseamna ca asta e nivelul, fiecare isi alege partenerii in functie de punctele si crezurile comune.
    Constat ca presa serioasa (Monitorul, Mesagerul, Realitatea, newsallert.ro, Vestea.ro, TVMneamt.ro, ziarele din Roman) nu au pus botul la aceasta manipulare barjovenista si asta e de bine si arata de ce voiau unii disperati sa ramana singuri pe piata. Romel viseaza ca peste 4 ani sa fie el candidatul PNL pentru Primarie, de aceea primul lui scop a fost sa puna mana pe organizatia PNL Piatra Neamt. Are spatele asigurat de protectorul lui Eugen Tapu care este cel mai antipatizat lider de la PNL Neamt de catre cei de la organizatiile locale.

  5. Scorul de la judet e in trendul dezastrului national. Scorul de la Piatra Neamt e umilitor si e vorba de un municipiu care pana acum nu a fost niciodata unul in care sa castige PSD. Cine ar trebui sa plateasca primii: cei care s-au ocupat de campania PNL pe judet sau cei care s-au ocupat de campania PNL de Piatra Neamt, unde liberalii aveau si primarul lor? Imi pare rau pentru tine dar se vede ca la fel ca si altii va faceti ca ploua exact unde PNL a suportat cea mai rusinoasa infrangere.

Lasă un răspuns