Dezvăluire Ionuț Corfu: Al 2-lea băiat bătut la Roznov „a fost convins” să-și retragă plângerea!

Încă o dezvăluire făcută mai devreme de Ionuț Corfu, jurnalistul care a scos la lumină cazul incredibil de la Slobozia-Roznov (cu derbedeul dezbrăcat care agresează fizic și sexual un minor de 16 ani): a doua victimă, un băiat de 18 ani care fost „doar” lovit, și-a retras plângerea dată inițial la Poliție.

Este vorba despre băiatul care în acea filmare (vezi mai jos) este lovit tot de către cel dezbrăcat la finalul clipului. Condorm informațiilor făcute publice tot de Corfu, această a doua victimă fusese lovită de 3 băieți (cel dezbrăcat plus ceilalți doi care au asistat și la agresarea primului).

Este evident că renunțarea la plângere nu poate exonera total mai ales pe autorul principal care este acum acuzat și de ultraj adus bunelor moravuri. Dar retragerea acestei plângeri poate ajuta pe ceilalți doi agresori și pe… polițiștii acuzați de opinia publică și chiar de băiatul de 18 ani că au tergiversat începerea anchetei.

Jurnaliștii nemțeni au avut semnale că se va încerca și metoda convingerii victimelor să renunțe la acuzații. QED.

Dezvăluirea lui Ionuț Corfu a fost făcută în urmă cu câteva minute, în direct, la emisiunea „Mămici de Pitici”, la Vestea.net.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Dezvăluire Ionuț Corfu: Al 2-lea băiat bătut la Roznov „a fost convins” să-și retragă plângerea!

  1. Nu mai folosiți numele unui personaj istoric de mare calibru atunci când relatati viața de zi cu zi a unor dihori…

Lasă un răspuns