Dezvăluire cruntă cu bătaie la primarul Chitic! Cum obține „capul Primăriei” tăcerea presei?

Conducerea Primăriei Piatra Neamț obține tăcerea presei sau un tratament pozitic din partea mass-media în urma unor manevre sau aranjamente cel puțin discutabile. Asta rezultă dintr-un mesaj postat acum 2 zile pe internet de un jurnalist din Neamț considerat un apropiat al primarului Dragoș Chitic.

<<Știe cineva un ziar care rupea capul primăriei și s-a oprit brusc după ce…? va urma…>> – acesta este mesajul extrem de frontal și de clar trasmis de șeful publicației care are în denumire „Piatra Neamț”, deci este clar despre ce primărie ar fi vorba. Iar răzgândirea de politică editorială la care face referire, plus tonul folosit, plus promisiunea de „va urma” duc cu gândul la interesante dezvăluiri care ar fu oferite în curând opiniei publice.

Cumpărarea tăcerii?, negocierea opririi de la difuzare a unor articole deranjante?, un posibil șantaj dintr-o direcție sau alta (adică de la vreo publicație la primar sau invers)? – fiecare se poate gândi la orice metode, manevre sau aranjamente neortodoxe până va fi onorată promisiunea de „va urma”.

Cu siguranță că va fi un subiect foarte interesant, cu informații și detalii foarte bine documentate, fiind de notorietate relația apropiată dintre cel care face anunțul cu dezvăluirea bombă și Dragoș Chitic care este „capul Primăriei” Piatra Neamț. Nu e clar deocamdată despre ce publicație e vorba în mesajul de mai sus și care ar fi dezvăluirea concretă care ar urma, dar un astfel de mesaj lasă loc la foarte multe așteptări. Poate e vorba, ca subiect, de vreun articol îngropat pentru „interese superioare”, poate e vorba de direcționarea discutabilă a bugetului de publicitate al Primăriei Piatra Neamț…

Revenind la anunțul, el a fost postat pe facebook sâmbătă, pe la ora 16.30 și a fost șters cam după 10-15 minute. Autorul lui nu a dat nicio explicație pentru acest gest și încă nu a publicat nici dezvăluirea bombă.

Vom reveni…

Daniel VINCA

One thought on “Dezvăluire cruntă cu bătaie la primarul Chitic! Cum obține „capul Primăriei” tăcerea presei?

  1. Probabil se refera la Mesagerul, dar mesajul lui nu apare ca o dezvaluire, cum ar vrea, ci este exprimarea unei frustrari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.