Dezbatere despre extinderea reţelei de gaz la Roznov. Participă cetăţeni, Primărie, firma de profil…

O interesantă dezbatere publică va avea loc joi la Roznov, tema fiind extinderea reţelei de gaz metan. Întâlnirea anunţată de primarul Ionel Ciubotaru va fi una care va aduna la aceeaşi masă atât pe cetăţeni, reprezentanţii primăriei dar şi ai firmei care a câştigat contractul de operare de profil în Roznov.

„Dragi roznoveni,
Joi, 14 februarie la ora 14:00, la sediul primăriei va avea loc o întâlnire cu reprezentanții firmei SC PRISMA SERV SRL.
Vă aștept pe toți cei interesați, pentru a analiza împreună cele mai bune variante privind proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale pe raza orașului Roznov (inclusiv Slobozia și Chintinici).
Duminică liniștită în continuare!”, a anunţat ieri primarul Ionel Ciubotaru pe internet.

Interesanta dezbatere are loc şi în contextul în care, membru PSD în acte dar cu o majoritate ostilă realizată chiar de echipa PSD din Consiliul Local, primarul Ciubotaru a fost criticat de opozanţi (în frunte cu viceprimarul Constantin Hodor) că nu s-ar implica mai mult pentru extinderea reţelei de utilităţi. Hodor este din satul Chintinici şi este la al doilea mandat de viceprimar, în ambele cazuri obţinând funcţiile ca „locotenent” al primarului Ciubotaru.

Prietenia Ciubotaru – Hodor a fost însă temeinic fracturată după ce Mădălina Ciubotaru (fiica primarului), ex-consilier județean PSD și ex/președinte al Organizației PSD Roznov a trecut la Pro România, moment urmat de numirea lui Hodor drept președinte interimar la PSD Roznov și de vectorizarea lui drept lider al taberei anti-Ciubotaru.

Rămâne de văzut cum va evolua în următorul an, până la alegerile locale, teatrul de război politic de la Roznov, dacă actorii politici implicați vor mai avea timp și de administrație pentru cetățean sau vor prima contrele și dedicațiile reciproce…

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns