Dezastru cu gunoaie pe malul unui pârâu din Bodeşti! Garda de Mediu a lui Petrariu e tot „Somnoroase păsărele”!

 

Tone de gunoaie sunt aruncate pe malul unui pârâu din Bodeşti, după cum relevă fotografiile făcute publice pe internet de un cetăţean, sub privirile îngăduitoare (neputincioase?) ale administraţiei locale.

„Domnule primar, vă dați dumneavoastră demisia sau demiteți viceprimarul? Cam așa arată gropile de gunoi improvizate în Bodești. Aveți cunoștință despre ele?” – acesta este mesajul care însoţeşte imaginile acuzatoare şi facem precizarea că nu e prima dată când administraţia din respectiva comună este acuzată că tolerează şi păstoreşte un astfel de management edilitar.

Până se vor organiza primarul şi viceprimarul din comună să scape de gunoiul care nu dă bine deloc, mai ales în campania electorală, este evident că cetăţenii din respectiva comunitate nu trebuie să spere la minuni de la Garda de Mediu Neamţ, condusă de Iftime Petraru (cel cu doctorat în Ordine Publică, la Academia de Poliţie).

Reamintim că Petrariu (fost subofiţer de Miliţie), a fost viceprimar la Tîrgu Neamţ ca membru PDL şi a trecut la fix în barca PSD ca să poată ajunge şef la respectiva instituţie deconcentrată.

Daniel VINCA

 

One thought on “Dezastru cu gunoaie pe malul unui pârâu din Bodeşti! Garda de Mediu a lui Petrariu e tot „Somnoroase păsărele”!

  1. Pai domnul primar e preocupat sa i mearga barul si firma de transport pe care o are…si sa le fie bine neamurilor angajate pe ochi frumosi in primarie!!! De comuna nu se ocupa,decat atunci in preajma alegerilor ca poate mai prinde iar… chiar sa l intrebati ce mari realizari a avut in acesti ani,pentru a mai fi reales primar domnul Barna Marinel!!!

Lasă un răspuns