Dezamăgire pentru Gabriel Oprea: din 26 de primari anunţaţi a numărat doar 9!

opreabun8

* Vicepremierul nu a vrut să asculte iritări despre chestiuni interne din USD ci a decretat scurt: „În campanie, înainte! Ponta, preşedinte!”. 

Şeful UNPR nu poate fi păcălit uşor când e vorba de inventar: ofiţer de intendenţă la bază, Gabriel Oprea ştie că orice stoc trebuie numărat bucată cu bucată. Aşa a procedat şi la întâlnirea cu activul UNPR din Neamţ care a avut loc în acest week-end la Durău când i sa spus că sunt prezenţi 26 de primari (UNPR sau amici cu şeful organizaţiei judeţene). „Unde sunt 26? 5 de la noi, cel de la PRM, încă doi de la PDL, încă unul… deci 9. Fix 9!”, a numărat, bucată cu bucată, vicepremierul.

Când a spus „fix 9”, pe faţă i se citea, evident, dezamăgirea, nu atât pentru faptul că 9 este mult mai mic decât 26 ci pentru că şi-a dat seama că s-a încercat păcălirea sa pe faţă.

culita tarata f2aCel care raporta producţia exagerată de primari la hectar nu era altul decât Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ şi al filialei UNPR din judeţ.

Oprea şi-a arătat aceeaşi atitudine de corecţie a abordării şi când a venit momentul în care unii UNPR-işti, cu liderul judeţean în frunte, au vrut să se plângă de unele neînţelegeri cu colegii din PSD-ul nemţean. Generalul de la UNPR a tăiat scurt discuţia şi le-a amintit că se pot considera în campanie pentru alegerile prezidenţiale: „Avem în faţă o bătălie importanța care are un singur scop: Victor Ponta, preşedinte!”.

Şi vineri seara şi sâmbătă dimineaţa, UNPR-iştii prezenţi la Durău au simţit răceala lui Oprea faţă de Culiţă Tărâţă…

D. VINCA

coperta oprea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.