DESPRE  PATRIOTISM / Dacă e vineri, e C.H. Alupului Rus


coperta alupuluiCa cetăţean, vârstnic, al acestei ţări cred că am dreptul să îmi dau cu părerea asupra celor care ne conduc. Nu ies în stradă ca să protestez, în schimb mă duc să votez. Nu contează pe cine am votat , dar cred că am tot dreptul să judec gesturile Presedintelui României. Şi vreau să vă spun, fără ocolişuri că anularea recepţiei de către Domnul Preşedinte de la Palatul Cotroceni o consider cea mai mare jignire la adresa poporului român. Şi o să spun, aşa cum vede un ardelean, născut în Transilvania, judeţul Sibiu, acest gest al Preşedintelui sibian.

Nu cred că este o problemă de “austeritate” sau “pocăire” dat fiind că după câştigarea alegerilor Domnul Preşedinte a organizat o “recepţie-chermeză” cu toţi prietenii săi. Cred că în acest an nu mai organizează recepţia dedicată Zilei naţionale, 1 Decembrie, pentru că Domnul Preşedinte detestă profund naţiunea română. Să nu uităm că saşii au venit în România drept colonişti care aveau sarcina de a apăra graniţele Transilvaniei împotriva românilor din Moldova şi Ţara Românească.  Să nu uităm că, în Transilvania românii nu erau recunoscuţi nici ca naţiune, nici ca etnie, nici ca oameni de către “Unio Trio Naţionum” , organizaţie a stăpânilor Saşi , Unguri şi Secui ! Să nu uităm că Marea Unire de după primul război mondial s-a făcut în urma victoriilor româneşti împotriva trupelor germane de la Oituz, Mărăşti şi Mărăşeşti. Şi nemţii nu uită şi nu  ne iartă că în 1944 am părăsit tabăra nazistă şi i-am bătut de le-au “mers fulgii” pe Someş, la Carei, Budapesta.

Să nu uităm că F.D.G.R al cărui preşedinte a fost Domnul Klaus Werner Iohanis a declarat oficial, prin statut, că sunt continuatorii Grupului Etnic German din anii 1939-1945 organizaţie desfiinţată şi condamnată, în plan internaţional,  în 1945, ca organizaţie fascistă. Să notăm şi faptul că Domnul Iohannis, în calitatea de Burgermaister (Primar) la Sibiu în 14 ani nu a participat decât o singură dată la manifestările dedicate Zilei Naţionale, 1 decembrie.
Concluzia ? Domnul Preşedinte nu iubeşte şi nu are nici un respect pentru România , pentru  români şi istoria acestei ţări. El este « neamţ ».  Şi atât !

Probabil admirator al ordinii şi mentalităţii « lucrului bine făcut » în urma căruia au fost transformaţi în cadravre şi cenuşe peste 6 milioane de evrei. Poate de aceea şi-a dat concursul, ca «profesor » la « exportul » copiilor români din satele judeţului Sibiu în Canada.

Ceea ce mă miră este faptul că « românii » (spun în ghilimele pentru că nu românii  i-au asigurat câştigarea alegerilor prezidenţiale) nu au luat în seamă dosarele cu iz penal , pentru fals şi uz de fals, prin care primarul Sibiului şi-a însuşit 2 case din Sibiul pe care îl patrona.

Chiar dacă astăzi Domnul Presedinte are , aşa cum şi-a dorit « guvernul meu » şi probabil va avea şi « parlamentul /Reichstagul meu » şi, în final « landul său numit Romania » sunt convins că românii vor înţelege « mârlănia » şi vor şti, aşa cum o dovedeşte istoria noastră să se scuture de căpuşele ce-i sug sângele.
Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul , Avram Iancu şi toţi martirii independenţei româneşti vor elimina încă odată din istoria României gunoaiele treădării naţionale.

Prof. C.H.Alupului Rus

 

 

One thought on “DESPRE  PATRIOTISM / Dacă e vineri, e C.H. Alupului Rus

  1. Organizație nazistă, nu fascistă. Naziștii erau național-socialiști, atei, de stânga, frații comuniștilor. Fasciștii erau creștini, de dreapta. E o diferență destul de importantă.

Lasă un răspuns