Descinderi ale mascaților în baruri și discoteci


Mai multe echipe de polițiști, luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi din Neamț și Bacău, au descins în acest week-end în barurile și discotecile din Neamț. Potrivit responsabilului de relații publice al Inspectoratului Județean de Poliție, acțiunile au vizat depistarea celor care încallcă legea și tulbură ordinea și liniștea publică. Și în trafic au fost făcute controale cu efective sporite de oameni ai legii. Cu acest prilej, au fost aplicate 343 de amenzi și au fost constatate 16 infracțiuni.
Doar în cursul zilelor de vineri și sâmbătă, oamenii legii au reținut 31 de permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare. Numai în zona Roman, trei șoferi au rămas fără carnet din cauza vitezei excesive, recordul fiind înregistrat de un șofer care a fost prins cu 118 kilometri pe oră în localitate.
Acțiunea de la Roman a fost sprijinită și de polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, care, cu ajutorul câinelui Odek au controlat mașinile care erau oprite în trafic.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.