Deschiderea Târgului de Crăciun, amânată cu 2 zile de doliul naţional! Dar pe 17 decembrie, Faydee tot va fi pe scenă!

Tîrgul de Crăciun de la Neamţ nu va mai începe pe 15 decembrie ci pe 17 decembrie, în ceea ce înseamnă componenta culturală a acestuia. Amânarea respectivă a fost impusă organizatorilor de către declararea a 3 zile de doliu naţional în perioada 14-16 decembrie (vezi AICI – 3 zile de doliu naţional! Ce înseamnă asta pentru instituţiile din Neamţ? – ce efecte sunt).

„După multe vești nemaipomenite pe care vi le-am oferit în privința pregătirii evenimentului grandios cu care vrem să încheiem acest an, vă aducem și una mai puțin plăcută! Situația nefericită prin care trece familia regală – pierderea regelui Mihai – este marcată în țară prin trei zile de doliu național, ceea ce impune amânarea deschiderii Târgului de Crăciun la Neamț! Așa că vă așteptăm duminică, 17 decembrie, la ora 17, la deschiderea acestui eveniment așteptat de mii de nemțeni! Vom reveni cu detalii despre noul program, in decursul zilei de maine”, au anunţat organizatorii evenimentului, pe pagina de facebook a manifestării.

Într-o perioadă în care contractele cu artiştii sunt foarte clare, aceştia fiind prinşi în evenimente perfectate cu mult timp înainte, organizatorii Tîrgului de la Neamţ au reuşit minunea de a-l avea pe capul de afiş programat iniţial pe 15 decembrie la deschiderea oficială de pe 17. Sursele Vestea spun că Faydee va fi pe scena din Piatra Neamţ în ziua de duminică, 17 decembrie, recitalul său fiind precedenta de cele ale Andreei Bălan şi Ioanei Ignat.

Vom reveni cu detalii.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns