Desant PMP pe străzile și ulițele din Neamț! Gavrilescu: „Votul e un drept dar și o datorie de onoare!”

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu și colegii din echipa populară au luat la pas străzile și ulițele din Neamț pentru a-i convinge pe alegători de ce trebuie să se prezinte la vot pe 26 mai si să voteze candidații din lista care îl au drept vârf de lance pe Traian Băsescu.

Pe lista respectivă este și Bogdan Gavrilescu, chiar dacă pe un loc evident neeligibil, dar e vorba de un detaliu cu valoare de simbol, care arată faptul că echipa PMP de la Neamț este bine cotată la nivel central.

„Din stradă primești cel mai bun feedback! Oamenii își spun nevoile și asteptarile, iar noi îi ascultăm. Avem o primăvară capricioasă, dar asta nu ne împiedică să fim alături de dumneavoastră! Ieri seară, am ajuns alături de echipa #pmpneamt și în cartierul Darmanesti, din Piatra Neamț. E important să votăm pe 26 mai, nu este doar un drept, ci și o datorie a noastră. Doar împreună putem schimba lucrurile! Uniți in Europa pentru România prosperă!”, spune Gavrilescu, dup[ o acțiune „din om în om” realizată acum câteva zile la Piatra Neamț.

Popularii nemțeni nu vizează doar electoratul urban. Imaginile de mai jos sunt de la o acțiune din comuna Gârcina, acolo unde echipa de la județ a făcut front comun cu cea locală, condusă de primarul Mihai Gonțaru.

„Bucuria de a fi alături de oameni! 
De această dată, echipa #pmpneamt a poposit în comuna Gîrcina. Acolo unde, Mihai Gontaru, primarul interimar și colegul nostru, ne-a fost gazdă. Am vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare și a referendumului din 26 mai. De asemenea, de fiecare dată când interacționez cu dumneavoastră, țin să vorbesc și despre programul PMP “Uniți în Europa”. Nu uitați că doar împreună putem schimbă lucrurile! Uniți în Europa pentru România prosperă!”, spune șeful PMP Neamț care este și viceprimar de Piatra Neamț.

 

Ad. V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.