Deranj? Arsene nu a mai luat-o pe Soroceanu în coloana Ministrului Deneş!

Se întâmplă ceva la Palatul Administratic – clădire care găzduieşte cele mai importante instituţii din administraţia judeţului, Consiliul Judeţean şi Prefectura – între cei doi şefi, Ionel Arsene şi Daniela Soroceanu. În mod cu totul inexplicabil, din delegaţia care l-a însoţit astăzi în teren pe Ministrul Ioan Deneş (Ape şi Păduri) a lipsit prefectul judeţului.

Surse bine informate spun că delegaţia a fost stabilită/aprobată de Ionel Arsene. Cum de a rămas pe dinafară chiar Daniela Soroceanu, cea care nu a lipsit la vizita precedentă a aceluiaşi ministru, de acum 2 săptămâni?

Cum nimeni nu poate crede că Soroceanu avea vreo şansă să ajungă prefect fără binecuvântarea lui Arsene în ochii căruia se reabilitase după ce în „Perioada Tărâţă” ştergea cu PSD-iştii pe jos (vezi un articol excelent, pe acest subiect, AICI – Să ne cunoaștem prefectul!), absenţa primei doamne a judeţului din delegaţia de azi şi lipsa oricărei explicaţii oficiale nu fac decât să alimenteze diverse ipoteze sau chiar speculaţii.

Câteva dintre acestea, mai jos:
1.Arsene nu a vrut-o pe Soroceanu pentru că la vizita precedentă a lui Deneş s-a dat în stambă (Vezi AICIVIDEO Prefectul Daniela Soroceanu dă indicații agramate Ministrului Apelor! Arsene îi face semn să tacă!)

2.Arsene a lăsat-o acasă pe Soroceanu pentru că într-un comunicat de acum câteva zile numele lui nu a fost menţionat printre cei care susţin acţiunea de ecologizare de la Bicaz, mai mult, se înţelegea că totul nu e decât acţiunea şefei Prefecturii (vezi AICI LAC SUFOCAT DE GUNOAIE, PREFECTURA MAI FACE O ȘEDINȚĂ ȘI UN…)

3.Nu ar fi fost interdictie de la Arsene ci, dimineaţă, Daniela Soroceanu ar fi fost indispusă, într-o stare nu tocmai ZEN, accentuată şi de o parodie care circulă pe net („Mumul lui Soro cea Mare”), detaliu care a accentuat situaţia.

Cert este că astăzi Soroceanu a lipsit de la fotografiile făcute în teren sau la momentul „declaraţii” de către fotografii sau jurnaliştii de curte:

Nu ştim dacă cei doi şefi ai judeţului se vor obosi să lămurească detaliul cu lipsa lui Soroceanu din coloana oficială de azi. Probabil că nici nu trebuie să se deranjeze prea mult din moment ce, în ultimul timp, tot ce ar putea fi precizare sau drept la replică de la unii puternici ai zilei apare cu proptitudine şi zel într-un site obedient administraţiei PSD mai ceva decât viteza cu care publică MO acele OUG care sunt vitale pentru somnul unor lideri PSD de la centru…

D.V. – sursa foto: Ionel ARSENE, facebook

 

Lasă un răspuns