Deputatul Viorel Stan, noul candidat PSD pentru Primăria Roman! „Mortul” Micu, prezent și el la depunerea candidaturii…

Deputatul Viorel Stan este candidatul PSD pentru funcția de primar de Roman. El și-a depus astăzi dosarul de candidatură, punând astfel capăt situației stânjenitoare în care s-a plasat PSD prin propunerea inițială (respinsă de BEC, Judecătorie și Tribunal) a ex-primarului incompatibil Lucian Micu.

„Ne-am propus să facem Romanul și mai frumos. Ne-am propus să facem Romanul pentru romașcani și pentru cei care vor veni aici să se bucure de ce vom realiza. Vom continua proiectele pe care fosta administrație le-a avut, pe cele bune, și, fără discuție, vom veni cu proiecte noi care să ducă imaginea acestui oraș spre un loc binemeritat.
Vreau să mai spun un lucru: hai să lăsăm pe romașcani să ne vadă, să ne analizeze și să decidă cine va fi primar la Roman. Eu îmi doresc ca îmrepună cu echipa mea să aratăm romașcanilor ceea ce dorim să facem și să-i rugăm să ne dea votul. Ei vor decide cine va fi primarul de la Roman”, a declarat Viorel Stan imediat după depunerea candidaturilor.

Lucian Micu a fost și el prezent la eveniment, ca un fel de simbol-moaște, plasat fiind chiar lângă Ionel Arsene, preșdintele PSD Neamț. Arsene a și făcut referire la Micu în declarația sa în timp ce Stan, mai atent și mai diplomat, nu a făcut nicio remarcă în care să-l pomenească pe politicianul incompatibil.

Viorel Stan este deputat PSD. De profesie este profesor de chimie dar a fost de-a lungul carierei sale și director la Colegiul Național Roman Vodă, inspector și inspector general ISJ. Branduirea Colegiul Național Roman Vodă cu această titulatură a avut loc chiar în timpul în care acesta era director și azi le-a mulțumit încă o dată colegilor de atunci care l-au sprijinit în acest demers.

D.V.
sursa foto – roman24.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns