Deputatul Ursarescu prins cu like la postare deocheată

ursarescu 

UPDATE: Deputatul Ursărescu: Nu am dat like deliberat, poate a fost spam, poate altceva…”

” Tinand cont de articolul aparut in publicatia online „www.stiripesurse.ro” si preluat pe vestea.net potrivit caruia as fi apreciat o postare cu anumite conotatii, doresc sa va aduc la cunostinta ca, atat prin prisma functiei pe care o detin, cat si a principiilor morale in care cred, nu as fi apreciat niciodata un asemenea articol in mod deliberat, actiune ce poate sa-mi afecteze atat imaginea, cat si credibilitatea. Exista posibilitatea ca articolul in cauza sa fi aparut pe pagina proprie de facebook ca urmare a unei campaniii de strangere de like-uri neautorizata si nicidecum ca o actiune voita a mea.”

Dorin Ursarescu

 

Deputatul nemţean Dorinel Ursarescu este „amendat” de site-ul stiripesurse.ro pentru o abordare dezbrăcată de inhibiţii pe facebook. Gafa pentru care liderul PNL Neamţ a intrat în atenţia vigilenţilor de la site-ul respectiv este un like dat de acesta unei postări mai deochiate.

“Un deputat PNL gafează pe Facebook” este titlul articolului în care se menţionează: “Printre numeroasele postări privind activitatea politică specifică unui ales din Parlamentul României, deputatul Dorin Ursărescu o <<comite>> pe Facebook arătându-şi aprecierea pentru unele postări mai deocheate.
Intenţionată sau nu, o astfel de gafă nu putea să rămână neobservată. Dorin Ursărescu este deputat PNL ales în circumscripţia electorală nr.29 NEAMŢ şi este membru al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaţilor”.

“Sursa foto: Facebook”, mai menţionează sursa citată, arătând astfel că l-au “ars” pe politicianul nemţean folosindu-se de… materialul clientului.

vestea.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.