Deputatul Ursărescu nu este dorit la ALDE Neamţ!

alde

Deşi face parte din echipa de conducere centrală a noului partid, deputatul Dorinel Ursărescu nu este deloc “înghiţit”, nici acum, de unul din cei doi co-preşedinţi ALDE Neamţ.

Iar cel care a transmis, când a venit vorba de deputatul Ursărescu, mesajul “Nu sunt doriţi unii care ar vrea să se întoarcă în fruntea mesei cu bucate” este co-preşedintele nemţean (ex-PLR) Ioan Asaftei.

Drept e că expertiza lui Asaftei în materie de bucate poate fi discutată doar de cei cu experienţă în alimentaţie publică, însă la capitolul experienţă şi mesaj politic a intervenit şi a încercat să îndulcească acest mesaj de forţă partenerul lui Asaftei din conferinţa de presă de azi, (ex-PC) Alexandru Mihai.

Discuţia a plecat tocmai de la o menţiune a lui Mihai care precizase că fuziunile din organizaţiile locale sunt sprijinite de cei doi co-preşedinţi (Asaftei şi Mihai) dar “şi de domnul deputat Cătălin Drăguşanu şi de alţii…”.

Cum ALDE îl are, tot ca deputat de Neamţ şi pe Dorinel Ursărescu (ex-PLR), întrebarea despre omisiunea acestuia a venit firesc. Mihai a răspuns elegant însă Asaftei a dat cu… satârul (ca să rămânem la termeni care au tangenţă cu bucătăria): “Să nu afecteze în niciun fel noua construcţie de la Neamţ”, “Ursărescu să facă un pas înapoi şi să lase această construcţie nouă să crească”, ““Nu sunt doriţi unii care ar vrea să se întoarcă în fruntea mesei cu bucate”.

La acest moment în care bucătăria nemţeană a ALDE dădea în clocot ca o oală sub capac, a intervenit strategic co-preşedintele Mihai care a dres subiectul cu Ursărescu punctând că el nu are nimic de împărţit cu deputatul. Şi ca să fie treaba clară şi ca Asaftei să nu mai explice de ce e el co-preşedinte şi nu Ursărescu (deşi nimeni nu întrebase asta) cu aceeaşi artă, fostul PC-ist a dus elegant discuţia în zona investiţiilor de care judeţul Neamţ are nevoie (dezvoltarea şi extinderea transportului cu troleul, redeschiderea minei de la Grinţieş etc).

D.VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.