Deputatul Surugiu, TEMENELE PENTRU SRI

surugiu sri vestea

Limbaj de lemn, temenele, mesaj obedient – acestea sunt ingredientele de comunicare utilizate de deputatul Radu Surugiu (preşedintele PNL Piatra Neamţ) într-o postare în care tine să felicite SRI, la 25 de ani de la înfiinţare.

Că SRI este principalul sprijin pentru DNA-ul care face ordine şi prin partidul deputatului dar şi prin Parlamentul în care activează acesta, e deja alt subiect, dacă Surugiu nu a suflat niciun cuvinţel despre “penalii” epuraţi şi graţie interceptărilor sau altor acţiuni derulate de acest serviciu.

“Astăzi se împlinesc 25 de ani de la înființarea Serviciului Român de Informații, un serviciu responsabil de culegerea, verificarea și valorificarea informațiilor necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării acțiunilor ce pot leza siguranța națională a cetățenilor și a României.
În contextul actual este vital ca acest serviciu să-și desfășoare activitatea fără presiuni și fiecare efort în sprijinirea derulării activității este important.

În calitate de Vice Președinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională le transmit urările mele reprezentanților SRI și invit societatea civilă și societatea politică să sprijine și să încurajeze activitatea serviciului în apărarea intereselor naționale ale României și cetățenilor săi” – aceasta este postare de pe net a deputatului liberal.

D.VINCA

 

3 thoughts on “Deputatul Surugiu, TEMENELE PENTRU SRI

  1. Domnul este liberal? Ca e prima data când aud de numele ăsta. Știu câțiva liberali pe la Piatra Neamț dar de unde îi mai scot pe ăstia? Va plâng de mila liberalilor dacă ați ajuns sa fiți conduși de astfel de personaje. Cred ca vreți sa luați 5-6 % nu? Îmi place sa văd tineri prin partide dar sa fie oameni caee au făcut ceva la noi în oraș nu necunoscuți

  2. Pe dl Surugiu il cunosc. L-am vazut pe un post de stiri prezentat drept unul din cei mai slabi parlamentari din Romania. Parca nu deschisese gura deloc, numai cand a depus juramantul. PNeamtul a avut oameni de marca la conducerea P.N.L. Serban Stratila, Tapu Nazare, Stefan prin 2002, Gheorghe Popescu, baiatul asta abia a terminat facultatea si e deja deputat si prededinte de Partid. Cum a ajuns acolo ca prin munca nu avea cand. Pe cine a pupat in fund sa ne spuna

  3. Recomandare pentru domnul Radu Surugiu: se scrie „vicepresedinte”, nu Vice Presedinte. Sunt convins ca v-ati dorit sa se vada cu obstinenta cuvantul „Presedinte”, dar nu asasinati limba romana. Puteti ajunge si Presedinte ca nu este foarte greu, doar consultati listele de la Primaria Piatra-Neamt cu locurile vacante pentru Presedinti de Asociatii de Proprietari si inscrieti-va la concurs. Sunt sigur ca activitatea din Comisia pentru Siguranta Nationala va recomanda cu succes.

Lasă un răspuns