„Deputatul surpriză” Bulai: „Am aflat din Vestea şi imediat am fost sunat de BEJ să-mi ridic mandatul!”

15390829_10207682340003505_8504860230500022027_n

„În primul rând, vă mulţumesc că m-aţi anunţat, dumneavoastră cei de la Vestea aţi fost primii care mi-aţi dat de veste că primesc acest mandat. Imediat după ce a apărut ştirea în Vestea am fost sunat de către BEJ care m-au invitat să ridic mandatul de la sediul BEJ Neamţ” – aşa şi-a început declaraţia Iulian Bulai, candidatul din partea USR care primşte ce-l de-al 8-lea mandat de deputat din Neamţ, după alegerile parlamentare de duminică.

„Este o decizie care dă o şansă judeşului Neamţ, mă responsabilizează foarte mult. Înseamnă că trebuie să reprezint nemţenii cu demnitate în Parlamentul României, aşa cum mi-am propus în campania electorală şi înseamnă că am şansa să arat ca se poate face şi altfel de politică”, a declarat Bulai aflat în maşină, în drum spre Piatra Neamţ, spre B.E.J.

„Loteria” redistribuirii mandatelor la nivel naţional l-a purtat şi pe bulai între agonie şi extaz: „Au fost momente când am sperat foarte mult şi au fost momente când efectiv nu am mai avut nicio speranţă”

Cu un CV din care nu lipsesc experienţe în comunicare şi mass-media, Iulian Bulai a ţinut să dea asigurări că va avea o relaţie corectă cu toată presa şi că rămâne fidel principiilor de transparenţă.

D.V.
Comentarii Facebook

2 thoughts on “„Deputatul surpriză” Bulai: „Am aflat din Vestea şi imediat am fost sunat de BEJ să-mi ridic mandatul!”

Lasă un răspuns