Deputatul Stoica: Macovei – ca să schimbăm calculele din laboratoarele de partid

macovei-215x300La câteva ore după ce a anunţat într-o conferinţă de presă retragerea din PMP si susţinerea pentru Monica Macovei, deputatul Mihaela Stoica a simţit nevoia să-şi explice gestul şi pe facebook. Mesajul lui Stoica pare să aibă o ţintă generală, dar şi una specială, foştii colegi din PMP.

“Cu toată aprecierea pe care o port colegilor mei, dar și din dorința de a fi corectă față de aceștia, am ales astăzi sa ma despart oficial de PMP și sa-mi anunt susținerea fata de Monica Luisa Macovei. Mă număr printre acei oameni, din ce în ce mai multi, care văd în Monica Macovei un simbol al reformei clasei politice, un politician care ne arată că se poate face politica onest, cinstit, pe bază de competența, pentru interesul oamenilor și câștigând respectul și încrederea oamenilor fără sprijinul unor mașini de partid ce funcționează prea adesea pe baza de interese si bani.
Avem șansa, cum rar se întâmplă în politica românească, să putem vota pozitiv, să putem vota un candidat care merită cu adevărat să fie Președintele României. Cred ca, pe 2 noiembrie, putem schimba calculele și strategiile făcute în laboratoare de partid. Monica Macovei este această șansă! Și cred ca noi, românii, meritam aceasta șansa!”, spune deputatul Mihaela Stoica în postarea sa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.