Deputatul Stoica despre puciul PSD de la Primăria Piatra: „Aflarea în treabă la români”!

deputat mihaela stoica stiri neamt

Deputatul Mihaela Stoica apreciază că Piatra Neamţ are nevoie de orice altceva în acest moment decât de războaie de succesiune pentru conducerea interimară până ce vor fi organizate alegeri.

Despre “puciul” PSD de acum o săptămână, deputatul Stoica are o singură concluzie: “Aflarea în treabă la români”.

“Adică în condiţiile în care oraşul Piatra Neamţ are nevoie de orice altceva decât de ce s-a întâmplat la primărie, sunt unii care înţeleg că aşa se face politica.

Pentru mine, Dragoş Chitic este un om foarte serios, dedicat Primăriei şi care face treabă, indiferent de culoarea politică”, spune deputatul Stoica.

Cât priveşte rezultatul demersului PSD Neamţ (care vrând să cucerească reduta de primar interimar a pierdut şi funcţia de viceprimar), Mihaela Stoica e la fel de acidă: “Meandrele gândirii PSD-iştilor mă depăşesc pe mine. Sau meandrele negândirii PSD-iste…

Dar, foarte serios, eu sunt foarte mulţumită că Piatra Neamţ are acum primar pe Dragăş Chitic. Sincer, din pleiada de consilieri care sunt acum, acolo, în Consiliul Local, indiferent de partide, nu este unul mai competent”.

D.VINCA

 

 

One thought on “Deputatul Stoica despre puciul PSD de la Primăria Piatra: „Aflarea în treabă la români”!

  1. Un om foarte dubios si cred ca in fel mai scurt timp vor iesi la iveala cum a vandut un teren de pe muntele Pietricica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.