Deputatul Stan: „PSD se opune înghețării anului școlar! Ar însemna un an pierdut pentru copiii noștri!”

Deputatul social-democrat Viorel Stan punctează mesajul incoerent al Guvernului în ceea ce priveşte situaţia din învăţământ şi cere să nu fie îngheţaţ anul şcolar pentru ca elevii să nu piardă un an din viaţa lor.

<<PNL dă dovadă de o incapacitate și de o ignoranță dincolo de orice imaginație. În timp de criză, atunci când este extrem de important ca autoritățile să comunice pe aceeași limbă, să existe o voce unică, doi reprezentanți ai Guvernului spun, în mod public, lucruri diametral opuse.
Pe de o parte, vicepremierul Raluca Turcan susține că una dintre variantele de lucru luate în calcul la nivelul domeniului Educației este înghețarea anului școlar.
De cealaltă parte, ministrul Monica Anisiei spune că această variantă este exclusă.
Apariția, la cateva minute distanță, a celor două comunicări contradictorii nu face decât să arate lipsa de coordonare la nivelul conducerii sistemului educațional>>, spune deputatul care anterior a fost inspector-şef al ISJ Neamţ.

<<Domnilor guvernanți, dacă nu știți ce aveți de făcut, măcar nu mai vorbiți. Bulversați și mai tare cetățenii care, oricum, au suficient de multe chestiuni de rezolvat în această perioadă.
Noi avem soluții pentru a implementa alternative de parcursuri educționale astfel încât, indiferent de evoluția pandemiei, să nu se ajungă la înghețarea anului școlar. PSD va pune la dispoziție aceste soluții și se va opune înghețării anului școlar. Nu trebuie să irosim un an din viața copiiilor noștri doar pentru că actualii guvernanți nu știu să gestioneze portofoliul Educației>>, subliniază deputatul social democrat Viorel Stan.

D.V.

One thought on “Deputatul Stan: „PSD se opune înghețării anului școlar! Ar însemna un an pierdut pentru copiii noștri!”

  1. Tot respectul Domnule Viorel Stan. Luptați pentru binele copiilor noștri care și asa sunt puși la grea încercare cu aceste cursuri on-line. Ar fi un dezastru pentru noi părinții cât și pentru copiii noștri. Te simți, ca un repetent! Mulțumesc anticipat pentru implicarea Dvs.

Lasă un răspuns