Deputatul Stan: „Peneliștii, sunt de dreapta, așa că vor bani publici. Urgent!”

„Urgențe de dreapta: azi, banii pubici” – este titlul unui comunicat de presă remis de deputatul social-democrat Viorel Stan.
Parlamentarul de Neamţ acuză că principala prioritate a PNL este cuplarea clientelei de partid la banii publici.

Dacă Palatul Cotroceni are urgențe, sună în Aleea Modrogan și ordonă măsuri imediate care, firește, se transformă în O.U.G.
Dacă miniștrii și secretarii de stat din Ministerul Sănătății sunt angajați în (timpul liber) la unități private de sănătate, apare necesar și urgent ca banii publici să fie transferați către sistemul privat.
În viziunea P.N.L., programele naționale de sănătate au prea multe fonduri care le prisosesc. Să fie transferate la privat, acolo unde lucrăm noi, peneliștii în timpul liber. Care timp liber? Este o întrebare logică pe care și-au pus-o cetățenii . Mai au și timp liber? Dau fuga de la minister la spitale (uneori chiar sute de kilometri) pentru ca să ne curalisească pe noi, contribuabilii?
Se vede treaba că avem accepțiuni diferite asupra noțiunii de „ urgență”!”, spune deputatul Stan.

Parlamentarul social-democrat acuză şi debandada organizatorică referitoare la gestionarea coronavirusului şi trage concluzia că toate acţiunile PNL vizează doar căpuşarea banului public: „O lipsă de importanță pe care Guvernul P.N.L. demis o acorda O.U.G. 11/2020, act normativ privitor la stocurile de urgență medicală și la măsurile de istituire a carantinei. S-au scurs mai bine de 2 săptămâni de la publicarea ordonanței respective și încă nu există nici un Ordin de Ministru referitor la organizarea regimului de carantină. Nu există nici ordin comun Ministerul Sănătății – Ministerul Afacerilor Interne pentru nomenclatorul achizițiilor în vederea prevenirii și combaterii coronavirusului.
P.N.L. are urgențe. Clientela sa de partid nu vrea să rămâna lefteră. Ei, peneliștii, sunt „ de dreapta”, așa că vor bani publici. Urgent!”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns