Deputatul Stan acuză: „Mită electorală mascată, marca PNL prin modificarea organigramei Primăriei Roman!”

Deputatul PSD Viorel Stan acuză administrație liberală din Roman că modifică organigrama Primăriei, înainte de intrarea în pâine a noilor aleși, pentru a-și răsplăti sau motiva clientela politică.

„Mită electorală mascată, marca PNL – modificarea organigramei Primăriei Roman” este titlul comunicatului remis de parlamentarul social-democrat în care se punctează acuzator: <<„Echipa”  PNL din Primărie și Consiliul Local Roman nu mai vrea nici măcar să păstreze aparențele respectului față de cetățeni și plănuiește să dea lovitura înainte de a pierde majoritatea în Consiliului Local.
În ședința de luni, 19 octombrie, liberalii intenționează modificarea organigramei Primăriei. Gestul, legal dar profund imoral, se pare că reprezintă o mită electorală mascată, cu scopul de a răsplăti “servicii” ale unor soldați fideli din timpul campaniei electorale. Doar așa se poate explica suplimentarea de posturi din Primărie, în condițiile sanitaro-economice tot mai dificile pe care le trăim.
Gestul ar fi fost moral daca ar fi fost făcut determinat de o necesitate stringentă din Primărie sau daca s-ar fi așteptat instalarea noilor consilieri respectiv a noului Consiliu Local. De ce graba asta “prea respectabilă” actuală conducere PNL a Primăriei Roman?>>.

Deputatul Stan arată și cum, în doar un an, numărul angajților de la respectiva Primărie a crescut cu circa 10 la sută: <<Din august 2019 și până în octombrie 2020, numărul de angajați din aparatul de specialitate al primarului a crescut de la 111 la 123 de persoane. Iar consilierii PNL vor să adauge și alte posturi la o organigramă deja stufoasă, dar lipsită de eficiență. Și ce este și mai deranjant este faptul ca PNL-ul actual secătuiește bugetul local pentru a înființa posturi calde de noi șefi, nu pentru a acoperi necesități reale.
Prin acest proiect, liberalii romașcani își arată adevărata față, dovedind lipsă de respect pentru contribuabili și iresponsabilitate în gestionarea bugetului local.
Stimați liberali, nu pentru asta v-au ales romașcanii, să umflați și mai mult organigrama Primăriei!
Am discutat cu mii de cetățeni în timpul campaniei electorale și niciunul dintre ei nu a cerut mai multe posturi în Primărie! Încetați cu modul acesta păgubos de răsplătire a soldaților fideli din timpul campaniilor electorale!>>.

D.V.

One thought on “Deputatul Stan acuză: „Mită electorală mascată, marca PNL prin modificarea organigramei Primăriei Roman!”

  1. Dl Stan ARE PERFECTA DREPTATE! liberali doar cu numele mai rau ca ailalti

Lasă un răspuns