Deputatul Șerban, reacție dură la bambiliciul din PSD Roznov: Organizația locală desființată, viceprimarul Hodor fără sprijin politic!

Reacție dură a coordonatorului PSD de pe zona Roznov, deputatul Ciprian Șerban la bambiliciul politico-administrativ etalat de organizația PSD Roznov care din dorința de a-i plăti polițe primarului Ionel Ciubotaru (formal PSD, real Pro România) a ajuns să ia decizii care sunt, de fapt, împotriva cetățenilor.
Dacă despre sabotarea în 3 ședințe consecutive a unui proiect care vizeaza o modernizare la infracstructura de educație ați citit deja în Vestea, o altă ispravă a majorității consilierilor respectivi a fost blocarea reducerii prețului la concesiuni de pășuni (pe care tot ei l-au mărit, împreună cu consilierii PNL, că tot este și ginerele primarului unul dintre cei vizați). Numai că ginerele primarului e unul și are o suprafață relativ redusă de pășune din terenul public iar cei care au ajuns să plătească mai mult sunt vreo 16 crescători de animale.
Încercând să repare situația, deputatul Șerban a cerut unui consilier PSD de la Roznov să facă un proiect prin care taxa respectivă să fie readusă la valoarea inițială. În ședința de ieri de CL însă, majoritatea consilierilor PSD (plus PNL) au blocat decizia.
Firesc acum, vine reacția deputatului Șerban (implicit a Organizației Județene PSD) care anunță măsuri: propunerea de ridicare a sprijinului politici pentru viceprimarul Constantin Hodor și de desființare a Biroului local PSD.

<<În PSD nu admitem acțiuni împotriva cetățenilor!
Am propus dizolvarea PSD Roznov și retragerea sprijinului politic acordat președintelui acestei filiale, pentru că în PSD nu ne jucăm cu promisiunile făcute românilor.
În urma discuțiilor cu cetățenii din Roznov, care s-au plâns de taxele prea mari pentru pășuni și au solicitat reducerea acestora, am analizat impactul pe care l-ar avea solicitarea lor și am promis că vor plăti mai puțin pentru pășuni.
Domnul viceprimar, Constantin Hodor, care este și președintele filialei PSD Roznov, nu a înțeles nici proiectele partidului, nici că principala noastră preocupare este asigurarea unei vieți mai bune cetățenilor pe care îi reprezentăm și, foarte important, nici că votul împotriva inițiativei PSD de a reduce taxele contravine total intereselor roznovenilor.
Domnul Hodor nu este la prima abatere de acest gen și, dincolo de aspectul politic duplicitar, prin purtarea unor negocieri cu liberalii din Roznov, cel mai grav este că acțiunile sale sunt nu doar contra intereselor PSD. Domnul Hodor a votat alături de consilierii PNL contra intereselor cetățenilor din Roznov, aspect care nu poate fi, sub nicio formă, trecut cu vederea.

Atitudinea domnului Hodor nu reprezintă nici PSD și nici ideologia social-democrată, care pune pe primul loc cetățeanul și drepturile sale>>, a transmis aseară public Ciprian Șerban după ce, la emisiunea Vestea Tic-Tac la care a fost prezent primarul Ciubotaru, a fost prezentat și subiectul taxei de concesiune.

Surse apropiate de PSD spun că în ultima perioadă Hodor și alți câțiva consilieri PSD de la Roznov au avut o atitudine cel puțin duplicitară în relația cu conducerea județeană de partid. Avertizați de șefii de la județ că toate aceste acțiuni gândite drept anti-Ciubotaru sunt, în esență, anti-cetățeni și că duc astfel la pierderea de voturi în timp, respectivii promiteau că vor repara lucrurile dar acționau pe aceeași linie de Gică Contra. Mai mult, pe subiectul creșterii concesiunii pășunilor, deputatului Șerban „i-au bătut în poartă” crescătorii de animale care suportau efectele nedorite ale acestei bătălii pre-electorale care au întrebat ce politică social-democrată aplică aleșii roznoveni PSD care practic, bagă mâna adânc în buzunarul lor și așa ca vai de el…

Rămâne de văzut dacă anunțul lui Șerban va fi și pus în practică și dacă aleșii locali înțeleg că politica nu e doar răzbunare care – culmea! – se răsfrânge negativ asupra intereselor cetățenilor.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns