Deputatul Şerban, parabola cu moneda de un ban cu două feţe. Aluzie la „funcţionar înalt”. Prefectul?

Deputatul Ciprian Şerban – unul din politicienii tineri care nu scrie orice şi oricând pe facebook – a transmis acum 2 zile un mesaj codificat pe facebook, utilizând o povestioară despre moneda de un ban care, orice i-ai face, tot cu 2 feţe rămâne.

Aluzia spre oamenii cu două feţe este mai mult decât străvezie, dovadă şi faptul că majoritatea comentariilor spre asta au ţintit. Solicitat să dea detalii concrete, Şerban nu a fost foarte clar dar a aruncat bomba:

Ionut Popoaia Prea mult zis oameni!:) pot fi numite fiinte, dar si in acest caz cu multa indulgenta!
Ciprian Serban Sau funcționari…înalți chiar. (bineînțeles nu toți întra în categoria asta)

„Funcţionar înalt” – spune Şerban şi de aici pot începe diverse speculaţii. Numai că în judeţul Neamţ, când vorbeşti de înalţi funcţionari publici, primul gând merge la Prefectură, din această categorie de angajaţi cu ştaif a statului român făcând parte, la nivel judeţean, în primul rând prefectul şi subprefectul.

Iar numele prefectului Vasile Panaite a fost vehiculat în unele articole din presa locală în legătură cu dosarul în care Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ, preşedinte PSD Neamţ şi prieten asumat de Şerban) îl are la DNA.

Rămâne de văzut dacă Panaite este sau nu „banul cu două feţe” vizat de Şerban. Cert este că tot în spaţiul public a apărut informaţia că actualul prefect ar fi unul din martorii din dosarul Arsene. Dacă Panaite e martor în dosar, intervine o situaţie interesantă pentru că, în rigorile controlului judiciar i se impune lui Arsene să nu se întâlnească cu martorii din dosar. Iar Arsene a declarat că nu-şi dă demisia din funcţia de preşedinte al CJ Neamţ (în care a ajuns cu votul nemţenilor, mai întâi şi apoi cu votul din plenul CJ)…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Deputatul Şerban, parabola cu moneda de un ban cu două feţe. Aluzie la „funcţionar înalt”. Prefectul?

Lasă un răspuns