Deputatul Șerban: „Impozitarea pensiilor speciale este o măsură corectă!”

Ciprian Șerban, deputat PSD de Neamț, este unul dintre susținătorii impozitării pensiilor speciale, măsură pe care o consideră normală, în sprijinul echității și ca un prim pas în mișcorarea decalajelor uriașe în ce privește nivelul de trai al românoilor.

Șerban a postat pe net un mesaj în care își exprimă susținerea față de această măsură: „Toți suntem egali în fața legii. De aceea, cred, cu toată convingerea, că este normal ca și atunci când vine vorba de impozitarea pensiilor speciale să se aplice același principiu.
Solicitarea premierului Viorica Dăncilă și demersul lui Eugen Teodorovici, de a impozita pensiile speciale, reprezintă doar un act de nediscriminare, o măsură justă.

Deputatul nemțean a anunțat că votul său va fi pentru acest proiect de lege: „Și, pentru că PSD face politică pentru oamenii de bună credință, cei care muncesc din greu, pentru că luptăm pentru egalitate și echitate pentru cetățenii acestei țări, când inițiativa legislativă va fi dezbătută și votată în Camera Deputaților, voi vota pentru drepturi corecte și juste pentru pensionari. Pentru noi, pentru PSD, pe primul loc se află, întotdeauna, cetățeanul român, oriunde s-ar afla el. Pentru a-i asigura o viață decentă, vom continua să fim atenți la nevoile lui și să facem tot ce ține de noi pentru a nu se simți uitat, abandonat, nedreptățit”.

V.N.

 

Lasă un răspuns