Deputatul Șerban îi cântă proghodul lui Cîțu! „Guvernul trebuie demis!”

Guvernul Cîțu trebuie demis!, spune deputatul Ciprian Șerban (PSD) care acuză acest Cabinet că le-a furat românilor sănătatea, demnitatea, educația, dreptul la un trai decent.

„Președinții celor două camere ale Parlamentului, Ludovic Orban și Anca Dragu, au obligația de a găsi, până mâine, soluții care să le asigure tuturor parlamentarilor dreptul de a-și exercita votul constituțional.
Noi, toți parlamentarii PSD, vom vota moțiunea împotriva catastrofalului guvern Cîțu, la vedere!
Mâine, guvernul Cîțu trebuie demis!
Românii trebuie să recupereze tot ce le-a furat Cîțu! Sănătate, demnitate, educație, trai decent, speranțe!”, spune deputatul Șerban într-un mesaj transmis public (nu prin comunicat de presă, că PSD Neamț nu mai folosește acest instrument de comunicare, ci pe facebook).

În continuarea declarației de mai sus, Șerban face un rechizitoriu al „incompetenței Guvernului Cîțu”.

D.V.

One thought on “Deputatul Șerban îi cântă proghodul lui Cîțu! „Guvernul trebuie demis!”

  1. PSD,partidul securistoid care a creat sistemul mafioto bugetar de pensii speciale/serviciu,pensionari la 40 de ani si angajati fara numar la stat pe salarii aberant de mari este cel mai vinovat de situatia Romaniei din prezent.

    Situatia de faliment in care se afla Romania este datorata in procent de 80% guvernarii PSD care a distrus tara cu masurile enumerate mai sus.

    PSD=PNL= aceeasi mizerie securistoida.

    Daca as fi in locul lui Serban m-as ascunde la 3 caldari pe Cozla.

Lasă un răspuns