Deputatul Șerban despre turul 2: „NU trădării, dezbinării, urii, abuzurilor!”


Deputatul nemțean social-democrat Ciprian Șerban consideră că în cele două săptămâni dintre cele două tururi, românii trebuie convinși că opțiunea propusă de PSD, Viorica Dăncilă, este cea mai bună.


„Cu speranță și încredere spre turul 2! Duminică a fost o zi decisivă pentru așteptările noastre. Am intrat în turul II pentru Cotroceni.
Urmează două săptămâni în care trebuie să dăm tot ce avem mai bun, să-i convingem pe români să voteze cu mintea și sufletul pentru dreptul de a avea o viață mai bună la ei acasă.
Întotdeauna PSD a luptat pentru unitate, dialog și colaborare. Pentru oameni, pentru drepturile românilor, pentru stabilitate socială, pentru libertate.
Le mulțumesc colegilor mei, simpatizanților și susținătorilor noștri și îi chem să fie alături de noi în lupta pentru Cotroceni!” spune Șerban.

Deputatul PSD are un final în oglindă al mesajului său, negativ versus pozitiv: „Să spunem NU trădării, dezbinării, urii, abuzurilor! Să spunem DA unității, demnității, înțelepciunii, echilibrului, comunicării!”.

D.V.

 

Lasă un răspuns