Deputatul Șerban despre bugetul votat dar nepromulgat: „Domnul Iohannis face tot ce depinde de domnia sa pentru a distruge țara!”

Deputatul nemțean Ciprian Șerban consideră că acțiunea președintelui Klaus Iohannis (care nu a promulgat bugetul și a atacat legea la CCR) este una electorală prin care acesta pune pe prim-plan răfuiala personală cu adversarii politici în detrimentul intereselor Țării.

<<Dl. Președinte Iohannis recidivează. Și, din nou, blochează activitatea unei țări întregi. Bugetul țării este blocat de domnul președinte încă o dată prin nepromulgarea lui și sesizarea CCR. Avem investiții importante, care așteaptă să fie puse în practică, avem sănătatea, educația, pensionari, copii, persoane defavorizate, care depind de acest buget>>, spune parlamemtarul social-democrat.

Deputatul nemțean consideră că acțiunile președintelui arată apetența acestuia de a-și dedica întreaga activitate sabotării gucernării: <<Dl.Iohannis este hotărât să facă absolut tot ce depinde de domnia sa pentru a distruge țara. Nimic nu mai contează în lupta disperată pe care o poartă cu coaliția de guvernare. Devine, pe zi ce trece, cu fiecare acțiune anti-românească întreprinsă, cel mai mare dușman al României și al românilor. PSD va continua să lupte pentru cetățenii aceste țări, pentru a-și realiza promisiunile făcute României cu toate armele. Domnule Iohannis, România este a românilor și nu vă vom permite să acționați împotriva lor!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Deputatul Șerban despre bugetul votat dar nepromulgat: „Domnul Iohannis face tot ce depinde de domnia sa pentru a distruge țara!”

  1. Sper sa-si dea seama la timp oamenii ca ,,domnia sa si domnia ta,, gastile voastre oportunistilor, lacustelor, distrugeti aceasta tara ! Unul nu se mai satura de confort si incasari din ,,meditatii,, voi ceilalti va constituiti in bande de praduiala.
    Va laudati ca mariti si iar mariti salarii si pensii, dar pe la benzinarii treceti, cumparaturi faceti,facturile le platiti, sa vedeti cat mai conteaza aceste mariri ?
    Pana atunci am o vorba pentru voi iohanistilor,, suculetilor, hai siktir !

  2. VOI NU AȚI FOST CAPABILI SĂ FINALIZAȚI BUGETUL LA TIMP ȘI DUPĂ 3 LUNI ARUNCAȚI VINA ÎN CURTEA LUI JOHANIS .
    SUNTEȚI RIDICOLI ȘI INCAPABILI !!!!

Lasă un răspuns